اتفاقاتی که بعد از خوردن شیر در بدن مان رخ می دهد

اتفاقاتی که سپس از خوردن شیر در بدن مان رخ می دهد


اصفهانیا به نقل از بهداشت نیوز، ﺗﻨﻮﻉ ﺍﺟﺰﺍﻱ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﺩﺭ ﺷﻴﺮ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻣﺼﺮﻑ ﻳﻚ ﻟﻴـﻮﺍﻥ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ، ﺑﺘﻮﺍﻥ ﺑﺨﺶ ﻋﻤﺪﻩ ﺍﻱ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺿﺮﻭﺭﻱ ﻣﻮﺭﺩﻧﻴﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺗـأﻣﻴﻦ ﻛـﺮﺩ. ﺁﺏ، ﺑﺨـﺶ ﻋﻤـﺪﻩ ﺷـﻴﺮ ﺭﺍ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﻣﻲ ﺩﻫﺪ (۸۷ درصد)، ﺑﻘﻴﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﻴﺮ ﺍﺯ چربی (۴-۵/۳ درصد)، پرﻭﺗﺌﻴﻦ (۵/۳ درصد)، ﻻﻛﺘﻮﺯ ﻳﺎ ﻗﻨﺪ ﺷﻴﺮ (۷/۴ درصد)، مواد معدنی (۸/۰درصد) ﻭ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﻫﺎ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.

لبنیات حاوی بیشترین مقدار کلسیم و فسفر در بین دیگر گروه­های غذایی است. ویتامین های گروه B به اختصاصی ریبوفلاوین (B2) به مقدار زیاد در شیر و فرآورده­های لبنی یافت می­بشود. مقدار ویتامین های محلول در چربی (A, D, E, K) به نسبت چربی حاضر در شیر، متفاوت است. فرآورده های لبنی به نسبت فرآیندی که روی آنها صورت می گیرد، مقداری از قیمت تغذیه­ای خود را از دست می­دهد.

ادامه مطلب
با کاهو وزن کم کنید و دیابت را مهار کنید_اصفهانیا

چربی شیر ﻗﺎﺑﻠﻴـﺖ هضم بالایی دارد و ﺣﺎﻭﻱ چربی های الزامی ﻣﻮﺭﺩﻧﻴﺎﺯ ﺑﺪﻥ است. پرﻭﺗﺌﻴﻦ ﻫـﺎﻱ ﺷـﻴﺮ نقش ﻣﻬﻤﻲ ﺩﺭ ﺗأﻣﻴﻦ پرﻭﺗﺌﻴﻦ ﻣﻮﺭﺩﻧﻴﺎﺯ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺑﺪﻥ دارد. ﻧـﻴﻢ ﻟﻴﺘـﺮ ﺷـﻴﺮ، ۲۰ تا ۲۵ درصد ﺍﺯ ﻛـﻞ پـﺮﻭﺗﺌﻴﻦ موردنیاز روزانه ﺭﺍ ﺗأﻣﻴﻦ ﻣﻲ­ﻛﻨﺪ ﻭ ﺣﺎﻭﻱ ﻣﻘـﺎﺩﻳﺮ ﻗﺎﺑـﻞ ﺗـﻮﺟﻬﻲ ﺍﺯ ﺗﻤـﺎﻡ ﺍﺳـﻴﺪﻫﺎﻱ ﺁﻣﻴﻨـﻪ الزامی بدن است. ﺑﺎ ﻣﺼﺮﻑ سه تا چهار ﻭﺍﺣﺪ ﺷﻴﺮ (ﻫــﺮ ﻭﺍﺣــﺪ ﻣﻌــﺎﺩﻝ۲۴۰ ﻣﻴﻠﻲ ﻟﻴﺘﺮﻳﺎ ﻳﻚ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﺷﻴﺮ) ﻭ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﻱ آن، زیاد تر ﻧﻴﺎﺯ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺑزرگسالان ﺑﻪ ﻛﻠﺴﻴﻢ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ. به علت محتوای بالای کلسیم و فسفر در شیر مصرف آن برای رشد، استحکام و سلامت استخوان­ها و دندان­ها الزامی است. از این قبل دریافت مقدار کافی کلسیم علاوه بر تاثییر روی سلامت استخوان ها، در تنظیم تعداد بسیاری از فعالیت های حیاتی بدن همانند انعقاد خون، هدایت جریان عصبی، انقباض عضلات، فعالیت آنزیمی و کنترل فشارخون نقش دارد.

ادامه مطلب
این عادت‌های نادرست غذایی قند خون را به اوج می‌رساند

مصرف روزانه و منظم منبع های غذایی غنی از کلسیم (همانند شیر و ماست کم‌چرب) می‌تواند خطر ابراز برخی سرطان ها را افت‌ دهد. این چنین ترکیبات طبیعی حاضر در شیر، کارکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشیده و با خنثی کردن سموم در شرایط آلودگی هوا از دستگاه تنفس و قلب و عروق محافظت می ‌کند. مطالعات نشان داده است که مصرف سالانه ۲۰۰ کیلوگرم شیر و فرآورده های آن علتافزایش رشد، ترقی سلامت جسم، افزایش هوش و قوت فراگیری، افزایش توان کار، دیر از کار افتادگی و افزایش طول عمر می­ بشود. از طرفی، دریافت ناکافی شیر و لبنیات علتتأخیر در رشد استخوانی و مختصر قدی در کودکان و نوجوانان و افزایش گمان چاقی و پرفشاری خون و ابراز پوکی استخوان در سنین بزرگسالی و سالمندی می بشود.

ادامه مطلب
تنگه شیرز دره‌ای رویایی و سرسبز در استان لرستان+عکس_اصفهانیا
آخرین مطالب

«مریم توانایی»، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز



منبع

About Author

0 0 votes
نظر دهی
Subscribe
Notify of
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments