[ad_1]
اصفهانیا به نقل از بهداشت نیوز، آزاده زارعی درمورد پیشنهادهای طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب اظهار کرد: پیشنهاد میبشود برای افت خطر ابتلا به کبد چرب، مصرف شیرینیها و روغنهای غلیظ از جمله روغنهای صنعتی حاضر در بازار را افت دهید.
او گفت: برای پیشگیری از کبد چرب باید از درهمخوری و پرخوری پرهیز کنید و غذاهای متنوعی را که هضمهای مختلفی دارند، همزمان در یک وعده مصرف نکنید.
این عضو هیئت مدیره انجمن علمی طب ایرانی در ادامه گفت: برای پیشگیری از کبد چرب، مصرف سالادها، میوه و ماست و مخلفات کنار غذاها پیشنهاد نمیبشود و بهترین انتخاب برای کنار بشقاب غذا، سبزی و زیتون است.
متخصص طب سنتی او گفت: این چنین از مصرف نوشیدنیها در میانه غذا خوردن پرهیز کنید و حداقل یک تا دو ساعت بعد از مصرف وعده غذایی میتوانید نوشیدنیها را مصرف کنید.
اصفهانیا به نقل از تسنیم، کبد چرب غیرالکلی یک بیماری مزمن کبدی است که درجات مختلفی (از کبد چرب بدون علامت تا التهاب شدید کبد، فیبروز و سیروز) را در بر میگیرد و بهعلت تجمع مقادیر زیاد چربی (تریگلیسرید) در سلولهای کبد به وجود میآید.
در این بیماری طبق معمولً زیاد تر از ۵ درصد وزن کبد را چربی راه اندازی میدهد؛ کبد چرب عمدتاً علامت خاصی ندارد و بهصورت اتفاقی در آزمایشات دورهای یا سونوگرافی تشخیص داده میبشود، با وجود این در صورت پیشرفت بیماری، امکان پذیر علائمی همچون حس ضعف و خستگی، افت وزن، افت اشتها، تهوع، درد در سمت راست بدن بالای شکم و بزرگ شدن کبد ابراز کند.
[ad_2]
منبع
ممکن است بپسندید
-
خوددرمانی سالمندان این مشکلات را برای آنها به وجود می آورد_اصفهانیا
-
ویتامین C زیاد مصرف کنیم سنگ کلیه می گیریم؟_اصفهانیا
-
لاغر شدن با دمنوش حقیقت دارد یا افسانه است؟_اصفهانیا
-
چطور صبحها سریعتر از خواب بیدار شویم؟_اصفهانیا
-
ورزش و فعالیت فیزیکی مستمر نقش مؤثری در پیشگیری از پوکی استخوان و ضعفهای جسمی دارد_اصفهانیا