[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
خورشت قلیه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود که در ادامه این نوشته آموزش نحوه تهیه خورش قلیه مرغ را با فیلم مشاهده می کنید:
خورشت قلیه با مرغ
| مواد ملزوم خورشت قلیه با مرغ | |
| سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
| سیر | ۳ حبه |
| پیاز | ۱ عدد |
| رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
| گشنیز | ۱۲۵ گرم |
| شنبلیله | ۱۲۵ گرم |
| تمبر هندی | ۱ بسته |
| نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل قرمز، زیره، زنجبیل |
به مقدار ملزوم
|
| آرد گندم | ۱ قاشق غذاخوری |
| زعفران دمکرده | ۱ قاشق غذاخوری |
| روغن | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه خورشت قلیه با مرغ
- برای تهیه خورش قیله با مرغ ابتدا، سینه مرغ شسته شده را به تکه های کوچک خرد کنید.
- پیاز نگینی خردشده را داخل تابه در مقداری ورغن تفت دهید.
- سپس از آن سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و مقداری فلفل، نمک و زردچوبه به پیاز داغ اضافه کنید.
- در ادامه تیکه های مرغ خرد شده را به تابه اضافه کنید و با پیاز داغ تفت دهید تا تحول رنگ بدهد و عطر پیاز و سیر به خورد آن برود.
- در مرحله بعدی آرد گندم را به مرغها اضافه کنید و با آن ترکیب کنید.
- سپس پودر زنجبیل را به آنها اضافه و تفت دهید.
- در ادامه زیره پودر شده را به مواد اضافه کنید.
- اکنون سبزی های ساطوری شد را اضافه کنید و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید و به کلمه سرخ کنید تا موقع پختن در قابلمه آب نیندازد و بو و طعم آن با موادترکیب شود.
- زمان سرخ کردن سبزیها دو حبه سیر نگینی خرد شده را اضافه کنید و همراه آنها تفت دهید. هنگامی سبزیها سرخ شدند آن را داخل قابلمه حاوی مرغ و دیگر مواد بریزد و به همراه آنها تفت دهید.
- اکنون رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و به همراه مواد تفت دهید.
- هسته تمبر هندی را جدا کنید و سپس مقداری آب ولرم داخل تمبر هندی بریزید و با دست تمبرهندی را از هم باز کرده و داخل آب حل کنید.
- سپس تمبر هندی را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
- سپس زعفران دم کرده را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا در صورت نیاز نمک و فلفل آن را مقدار کنید.
- در آخر نیز پودر فلفل قرمز را مطابق سلیقه خود و به اندازهای که دوست دارید به خورشت اضافه کنید و سپس در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم و آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
فیلم خورشت قلیه مرغ
نکاتی برای تهیه خورشت قلیه
- منفعت گیری از تمبر هندی به علت طعم ترشی که دارد به این غذا طعم خاص و بی نظیری را میدهد.
- میتوان از زنجبیل تازه رنده شده به جای پودر زنجبیل منفعت گیری کرد.
- بهتر است در تهیه این غذا از سبزیجات تازه منفعت گیری کنید
- مرغ را زیاد تفت ندهید تا گوشت آن خشک شود.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع