طرز تهیه سوسیس خانگی با طعم بیرون به روش ساده

نحوه تهیه سوسیس خانگی با طعم بیرون به روش ساده

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

سوسیس یکی از محبوبترین و خوشمزه ترین فست و فودها در جهان به خصوص برای بچه ها است. اگر شما تمایل نداردی که سوسی کارخه ای مصرف کنید ما در ادامه نحوه تهیه سوسیس خانگی با گوشت گوساله یا گوشت گوسفند و مرغ را به طور مرحله به مرحله به همراه فیلم به شما آموزش می دهیم.با ما همراه باشید.

Sausage (1)

سوسیس خانگی

مواد ملزوم برای تهیه سوسیس خانگی

گوشت ران گوساله یا مرغ بدون استخوان

۶۰۰ گرم
سیر ۲ حبه ریز رنده شده
پودر نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
آب پنیر یا شیر خشک ۳ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ یک عدد
سس کچاپ یک قاشق غذاخوری
آب یخ سه‌چهارم لیوان
روغن مایع یک‌سوم لیوان
کاور سوسیس ۲ متر

 

ادویه‌جات ملزوم برای تهیه سوسیس خانگی

پودر فلفل پاپریکا

۲ قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
پودر پیاز یک قاشق مرباخوری
پودر سیر یک قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل نصف قاشق مرباخوری
دارچین نصف قاشق مرباخوری
آویشن نصف قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی یک‌سوم قاشق چای‌خوری
پودر هل یک‌سوم قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چای‌خوری
پودر میخک نوک قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه

Sausage (2)

نحوه تهیه سوسیس خانگی

  1. برای تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ ابتدا باید گوشت گوساله یا ران مرغ بدون استخوان را دو الی سه بار با درجه زیر چرخ گوشت چرخ کنید.
  2. سپس گوشت های چرخ شده را در یک ظرف در بسته به زمان ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
  3. با آرد سفید، شیر خشک، پودر نشاسته ذرت و همه ادویه‌ها با هم مخلوط کنید.
  4. . سپس گوشت چرخ‌کرده، تخم مرغ( هم دمای یخچال بوده)، سیر و روغن مایع را در دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم میکس کنید.
  5. هنگامی که گوشت با مواد خوب مخلوط شد، نصف آب یخ، مخلوط آرد(مرحله ۳) و ادویه‌جات را اضافه کنید و به زمان ۳ دقیقه دیگر همه مواد را میکس کنید.
  6. مایه به دست آمده برای تهیه سوسیس خانگی باید صاف و یکدست و یقیناً نه سفت و نه شل باشد.
  7. اگر مایه به دست آمده سفت می بود باقی مانده آب یخ را به مواد اضافه کنید و به زمان یک دقیقه دیگر میکس کنید. 
  8. در ادامه مایه سوسیس را در قیف ماسوره بریزید و داخل کاور مخصوص سوسیس خانگی تزریق کنید. سپس دو سر کاور سوسیس را با نخ محکم ببندید و از طول به تکه‌های مساوی تقسیم کنید، مقداری بپیچید و با نخ کوک محکم ببندید. 
  9. برای درست کردن سوسیس خانگی باید آب به طور ملایم و با جوش‌های ریز قل بخورد. سپس از ۴۵ دقیقه سوسیس‌ها را از آب بیرون بیاورید و بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا به شدت خنک شوند و خودشان را بگیرند.
  10. سوسیس‌های آماده شده را به زمان ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا همه مواد خوب به خورد هم بروند و طعم سوسیس خوشمزه شود. 

نحوه تهیه سوسیس خانگی خوشمزه وخوش طعم 

سوال های متدوال

علت وا رفتن سوسیس خانگی چیست؟

علت وا رفتن سوسیس خانگی، جوش خوردن بیشتر از حد سوسیس‌ها در آب است یا مرحله اضافه کردن یخ را مراعات نمی کنید.

علت چروک شدن کاور سوسیس چیست؟

علت چروک شدن کاور سوسیس محکم نبستن و فشرده نکردن کافی مایه سوسیس در کاور است.

چرا سوسیس خانگی خرد می شود؟

یکی از علت های خرد شدن سوسیس خانگی، سفتی بیشتر از حد آن است. اگر مایه سوسیس سفت می بود، مقداری آب یخ به آن اضافه کرده و به زمان ۱ دقیقه میکسش کنید.


سخن آخر










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع