طرز تهیه 6 سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز با فیلم آموزشی

نحوه تهیه ۶ سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز با فیلم آموزشی

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

سوپ یک پیش غذای خوشمزه است که با راه حلهای گوناگون و سبزیجات مقوی درست می‌شود و مناسب هوای سرد سال است.به همین مناسبت در ادامه ۶ روز آموزش نحوه تهیه سوپ را به طور مرحلهای آورده ایم.

سوپ اسفناج ایتالیایی

مواد ملزوم برای تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی

پیاز متوسط خرد شده

۱ عدد
سیر رنده شده ۴ حبه
 پودر سبزیجات معطر دو قاشق چایخوری
 کره دو قاشق غذاخوری
 آب مرغ ۸۵۰ گرم
سیب زمینی خرد شده یک عدد 

 اسفناج تازه

۵۱۰ گرم

پنیر پارمسان رنده شده

۶۰ گرم
گوجه فرنگی کوچک خرد شده ۲ عدد

سوپ اسفناج ایتالیایی

نحوه تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی

  1. برای تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی، ابتدا سیر، پیاز و سبزیجات معطر را روی حرارت ملایم به زمان ۵ دقیقه در قابلمه تفت دهید.
  2. در ادامه آب مرغ و سیب زمینی خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشید.سپس در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند.در ادامه از روی حرارت بردارید.
  3.  دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و اسفناج های باقی مانده را داخل قابلمه بریزید تا ۵ دقیقه بپزد.
  4.  سوپ آماده شده را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس مجدد داخل قابلمه برگردانید و به آن نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.
  5.  سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.

​نحوه تهیه سوپ اسفناج مجلسی

سوپ سه گوجه

مواد ملزوم برای تهیه سوپ سه گوجه

پیاز درشت خرد شده

یک عدد
 کره یا روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی
 گوجه فرنگی خشک ¾ پیمانه
 رب گوجه فرنگی کم نمک ۸۵ گرم
آب مرغ کم نمک ۴۰۰ گرم 
 کرفس تازه خرد شده نصف پیمانه
 گشنیز تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری

آب لیموترش

۲ تا ۳ قاشق چایخوری
 خامه صبحانه
جعفری تازه  (اختیاری)

01-سوپ

نحوه تهیه سوپ سه گوجه

  1. برای تهیه سوپ سه گوجه، ابتدا پیاز را با کره روی حرارت متوسط به زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
  2. در ادامه  کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا مواد بجوشند.
  3. سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید تا ۲۰ دقیقه نیم جوش باشد.
  4.  در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را به زمان ۱ دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
  5. مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود.
  6. در ادامه آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و جعفری بریزید و سرو کنید.

آموزش نحوه تهیه سوپ گوجه فرنگی

سوپ ذرت و فلفل

مواد ملزوم برای تهیه سوپ غلیظ ذرت و فلفل

 پیاز خرد شده

یک پیمانه
 تره فرنگی خرد شده یک دسته
  آب مرغ کم نمک ۴۰۰ گرم
 فلفل قرمز شیرین خرد شده یک عدد
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری 
 فلفل هندی خرد شده ۱/۸ قاشق چایخوری 
زعفران  اختیاری

13369458_314

نحوه تهیه سوپ ذرت و فلفل

  •  برای تهیه سوپ ذرت و فلفل، ابتدا تره فرنگی و پیاز را داخل یک قابلمه با مقداری روغن به زمان ۵ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شوند.
  • در ادامه ذرت ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
  • سپس ، آب مرغ را اضافه کنید تا بجوشد و شعله را کم کنید.
  • درب قابلمه را بگذارید تا ۲۰ دقیقه نیم جوش باشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  •  نیمی از مخلوط ذرت را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس مجدد داخل قابلمه برزید تا بجوشد.
  •  باقی مانده آب مرغ را به همراه ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل هندی و زعفران اضافه کنید. حرارت دهید و سپس داغ سرو کنید.

نحوه تهیه سوپ ذرت با مرغ


سخن آخر

در این نوشته نحوه تهیه ۶ سوپ خوشمزه و مجلسی را  با فیلم به شما آموزش دادیم . شما کدام مدل سوپ را زیاد تر دوست دارید؟










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع