[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
سوپ یک پیش غذای خوشمزه است که با راه حلهای گوناگون و سبزیجات مقوی درست میشود و مناسب هوای سرد سال است.به همین مناسبت در ادامه ۶ روز آموزش نحوه تهیه سوپ را به طور مرحلهای آورده ایم.
سوپ اسفناج ایتالیایی
| مواد ملزوم برای تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی | |
|
پیاز متوسط خرد شده |
۱ عدد |
| سیر رنده شده | ۴ حبه |
| پودر سبزیجات معطر | دو قاشق چایخوری |
| کره | دو قاشق غذاخوری |
| آب مرغ | ۸۵۰ گرم |
| سیب زمینی خرد شده | یک عدد |
|
اسفناج تازه |
۵۱۰ گرم |
|
پنیر پارمسان رنده شده |
۶۰ گرم |
| گوجه فرنگی کوچک خرد شده | ۲ عدد |
نحوه تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
- برای تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی، ابتدا سیر، پیاز و سبزیجات معطر را روی حرارت ملایم به زمان ۵ دقیقه در قابلمه تفت دهید.
- در ادامه آب مرغ و سیب زمینی خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشید.سپس در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند.در ادامه از روی حرارت بردارید.
- دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و اسفناج های باقی مانده را داخل قابلمه بریزید تا ۵ دقیقه بپزد.
- سوپ آماده شده را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس مجدد داخل قابلمه برگردانید و به آن نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.
- سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.
نحوه تهیه سوپ اسفناج مجلسی
سوپ سه گوجه
| مواد ملزوم برای تهیه سوپ سه گوجه | |
|
پیاز درشت خرد شده |
یک عدد |
| کره یا روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
| کنسرو گوجه فرنگی | یک قوطی |
| گوجه فرنگی خشک | ¾ پیمانه |
| رب گوجه فرنگی کم نمک | ۸۵ گرم |
| آب مرغ کم نمک | ۴۰۰ گرم |
| کرفس تازه خرد شده | نصف پیمانه |
| گشنیز تازه خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
|
آب لیموترش |
۲ تا ۳ قاشق چایخوری |
| خامه صبحانه | – |
| جعفری تازه (اختیاری) | – |
نحوه تهیه سوپ سه گوجه
- برای تهیه سوپ سه گوجه، ابتدا پیاز را با کره روی حرارت متوسط به زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
- در ادامه کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا مواد بجوشند.
- سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید تا ۲۰ دقیقه نیم جوش باشد.
- در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را به زمان ۱ دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
- مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود.
- در ادامه آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و جعفری بریزید و سرو کنید.
آموزش نحوه تهیه سوپ گوجه فرنگی
سوپ ذرت و فلفل
| مواد ملزوم برای تهیه سوپ غلیظ ذرت و فلفل | |
|
پیاز خرد شده |
یک پیمانه |
| تره فرنگی خرد شده | یک دسته |
| آب مرغ کم نمک | ۴۰۰ گرم |
| فلفل قرمز شیرین خرد شده | یک عدد |
| فلفل سیاه | ۱/۸ قاشق چایخوری |
| فلفل هندی خرد شده | ۱/۸ قاشق چایخوری |
| زعفران | اختیاری |
نحوه تهیه سوپ ذرت و فلفل
- برای تهیه سوپ ذرت و فلفل، ابتدا تره فرنگی و پیاز را داخل یک قابلمه با مقداری روغن به زمان ۵ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شوند.
- در ادامه ذرت ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
- سپس ، آب مرغ را اضافه کنید تا بجوشد و شعله را کم کنید.
- درب قابلمه را بگذارید تا ۲۰ دقیقه نیم جوش باشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- نیمی از مخلوط ذرت را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس مجدد داخل قابلمه برزید تا بجوشد.
- باقی مانده آب مرغ را به همراه ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل هندی و زعفران اضافه کنید. حرارت دهید و سپس داغ سرو کنید.
نحوه تهیه سوپ ذرت با مرغ
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه ۶ سوپ خوشمزه و مجلسی را با فیلم به شما آموزش دادیم . شما کدام مدل سوپ را زیاد تر دوست دارید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع
