طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی و گلودرد به روش ساده

نحوه تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی و گلودرد به روش ساده

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

سوپ شلغم یکی از سوپ های خوشمزه و پرطرفدار در فصل سرد سال است که برای سرماخوردگی و گلو درد زیاد سودمند است و طعم دلپذیری را دارد.در ادامه این نوشته با ما همراه باشید تا نحوه تهیه ۴ مدل سوپ شغلم با آب مرغ، مرغ، عدس و قارچ را به طور مرحله ای با فیلم به شما آموزش دهیم.

سوپ شلغم

مواد ملزوم برای تهیه سوپ شلغم

آب مرغ

۲ لیوان

شلغم

۲۵۰ گرم

جعفری

۵۰ گرم

کرفس

۱۰۰ گرم

هویج

۳ عدد

لیمو ترش

۲ عدد

جو پرک

نصف لیوان

نمک و فلفل سیاه

به مقدار ملزوم

272721150_316190263852345_5197675458857843647_n


نحوه تهیه سوپ شلغم

  1. برای تهیه سوپ شغلم ، ابتدا آب مرغ را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. سپس جو پرک را مواد داخل قابله اضافه کنید و صبر کنید به زمان ۱۵ الی۲۰ دقیقه جو پرک ها بپزد. (در قابلمه را نگذارید، چون جو سر می‌رود)
  3. هویج های شسته شده را پوست بکنید و با زنده ریز خرد کنید با به طور نگینی خرد کنید.
  4. در ادامه کرفس های شسته شده را روی تخته ریز ریز خرد کنید.
  5. در نهایت، هویج و کرفس های خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و فلفل را نیز روی مواد به هر مقدار که تمایل داریم بپاشید.
  6. شغلم های شسته شده و پوست گرفته شده را به طور نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.صبر کنید با حرارت کم سوپ بپزد.
  7. وقتی که شغلم های مقداری نرم شد، نمک به آن اضافه کنید.
  8. در ادامه جعفری های خرد شده را به سوپ اضافه کنید.
  9. بعد از تقریبا ۱۰دقیقه که جعفری پخت شعله زیر قابلمه را خاموش کنید.

نحوه تهیه سوپ شلغم با مرغ

 

سوپ شلغم و قارچ

مواد ملزوم برای تهیه سوپ شلغم و قارچ

شلغم

۷ عدد

سینه مرغ

۱ عدد

جو پرک

۷ قاشق غذا خوری

قارچ

۱ عدد

هویج

۱ عدد

لیمو ترش

۱ عدد

گشنیز و جعفری

به مقدار ملزوم

نمک و فلفل سیاه

به مقدار ملزوم

سوپ شلغم و قارچ

نحوه تهیه سوپ شلغم و قارچ

  • برای تهیه سوپ شغلم و قارچ، ابتدا پوست شغلم های شسته شده را بگیرید و به طور نگینی خرد کنید.

  • در ادامه پیاز، گیشنیز و جعفری شسته شده را به طور ریز خرد کنید.

  • هویج ها را بشورید و یا رنده کنید یا به طور نگینی خرد کنید.

  • جو پرک را در کاسه بریزید تا خیس خورده شود. سپس از مدتی آن ها را از آبکش رد کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

  • قارچ را بشورید و پوست روی آن را با چاقوی تیز پوست کنید و آن ها را روی تخته برش نگینی خرد کنید.

  • در مرحله ای سپس سینه مرغ شسته شده را، داخل قابلمه مناسب با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز پوست کنده را به آب مرغ اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به زمان ۱ ساعت مرغ پخته شود. سپس از زمان حرف های شده پیاز را از آب بیرون آورید و صاف کنید. مرغ پخته شده را داخل ظرفی ریش ریش کنید.

  • قابلمه آب مرغ را روی حرارت بگذارید و موادی چون شلغم،هویج، قارچ و سبزی های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا پخته شوند.

  • سپس از این زمان جو پرک را اضافه کنید و درب قابلمه را بردارید تا جو پخته شود.

  •  جو را به طور دائم هم بزنید تا آن ها ته نگیرند.

  • در مرحله ای بعدی ادویه ها را که شامل نمک و فلفل سیاه می باشند به همراه مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

  • در این مرحله سپس از پخته شدن مواد اجازه دهید تا سوپ کاملا جا افتاده شود و به غلظت برسد. سپس داخل ظرف مناسب سرو کنید.

سوپ شلغم و عدس

 

فوت و فن های دستور پخت سوپ قارچ

  • می توانید از ذرت یا سیب زمینی داخل سوپ منفعت گیری کنید.
  • می توانید از آب مرغ یا قرص مرغ به جای پختن مرغ منفعت گیری کنید.
  • به دلخواه می توانید فلفل و شدت این غذا را تحول دهید.
  • مقدار خرد کردن مواد کاملا سلیقه ای می باشد.
  • می توانید کنار سوپ از لیمو ترش تازه منفعت گیری کنید و یا آب لیمو ترش را داخل سوپ بریزید و سپس سرو کنید.
  • می توانید سوپ را به طور میکس سرو کنید، برای این کار شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سوپ ولرم شود. سپس داخل دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و پوره کنید و مجدد داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. و مقداری جعفری ریز شده برای تزئین منفعت گیری کنید.

 


سخن آخر

در این نوشته نحوه تهیه سوپ شلغم به ۴ روش ساده و خانگی را به شما آموزش دادیم.آیا شما نحوه تهیه سوپ شغلم را به روش فرد دیگر بلد هستید؟










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع