[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
سوپ شلغم یکی از سوپ های خوشمزه و پرطرفدار در فصل سرد سال است که برای سرماخوردگی و گلو درد زیاد سودمند است و طعم دلپذیری را دارد.در ادامه این نوشته با ما همراه باشید تا نحوه تهیه ۴ مدل سوپ شغلم با آب مرغ، مرغ، عدس و قارچ را به طور مرحله ای با فیلم به شما آموزش دهیم.
سوپ شلغم
| مواد ملزوم برای تهیه سوپ شلغم | |
|
آب مرغ |
۲ لیوان |
|
شلغم |
۲۵۰ گرم |
|
جعفری |
۵۰ گرم |
|
کرفس |
۱۰۰ گرم |
|
هویج |
۳ عدد |
|
لیمو ترش |
۲ عدد |
|
جو پرک |
نصف لیوان |
|
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه سوپ شلغم
- برای تهیه سوپ شغلم ، ابتدا آب مرغ را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- سپس جو پرک را مواد داخل قابله اضافه کنید و صبر کنید به زمان ۱۵ الی۲۰ دقیقه جو پرک ها بپزد. (در قابلمه را نگذارید، چون جو سر میرود)
- هویج های شسته شده را پوست بکنید و با زنده ریز خرد کنید با به طور نگینی خرد کنید.
- در ادامه کرفس های شسته شده را روی تخته ریز ریز خرد کنید.
- در نهایت، هویج و کرفس های خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و فلفل را نیز روی مواد به هر مقدار که تمایل داریم بپاشید.
- شغلم های شسته شده و پوست گرفته شده را به طور نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.صبر کنید با حرارت کم سوپ بپزد.
- وقتی که شغلم های مقداری نرم شد، نمک به آن اضافه کنید.
- در ادامه جعفری های خرد شده را به سوپ اضافه کنید.
- بعد از تقریبا ۱۰دقیقه که جعفری پخت شعله زیر قابلمه را خاموش کنید.
نحوه تهیه سوپ شلغم با مرغ
سوپ شلغم و قارچ
| مواد ملزوم برای تهیه سوپ شلغم و قارچ | |
|
شلغم |
۷ عدد |
|
سینه مرغ |
۱ عدد |
|
جو پرک |
۷ قاشق غذا خوری |
|
قارچ |
۱ عدد |
|
هویج |
۱ عدد |
|
لیمو ترش |
۱ عدد |
|
گشنیز و جعفری |
به مقدار ملزوم |
|
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه سوپ شلغم و قارچ
-
برای تهیه سوپ شغلم و قارچ، ابتدا پوست شغلم های شسته شده را بگیرید و به طور نگینی خرد کنید.
-
در ادامه پیاز، گیشنیز و جعفری شسته شده را به طور ریز خرد کنید.
-
هویج ها را بشورید و یا رنده کنید یا به طور نگینی خرد کنید.
-
جو پرک را در کاسه بریزید تا خیس خورده شود. سپس از مدتی آن ها را از آبکش رد کنید تا آب اضافی آن خارج شود.
-
قارچ را بشورید و پوست روی آن را با چاقوی تیز پوست کنید و آن ها را روی تخته برش نگینی خرد کنید.
-
در مرحله ای سپس سینه مرغ شسته شده را، داخل قابلمه مناسب با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز پوست کنده را به آب مرغ اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به زمان ۱ ساعت مرغ پخته شود. سپس از زمان حرف های شده پیاز را از آب بیرون آورید و صاف کنید. مرغ پخته شده را داخل ظرفی ریش ریش کنید.
-
قابلمه آب مرغ را روی حرارت بگذارید و موادی چون شلغم،هویج، قارچ و سبزی های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا پخته شوند.
-
سپس از این زمان جو پرک را اضافه کنید و درب قابلمه را بردارید تا جو پخته شود.
-
جو را به طور دائم هم بزنید تا آن ها ته نگیرند.
-
در مرحله ای بعدی ادویه ها را که شامل نمک و فلفل سیاه می باشند به همراه مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
-
در این مرحله سپس از پخته شدن مواد اجازه دهید تا سوپ کاملا جا افتاده شود و به غلظت برسد. سپس داخل ظرف مناسب سرو کنید.
سوپ شلغم و عدس
فوت و فن های دستور پخت سوپ قارچ
- می توانید از ذرت یا سیب زمینی داخل سوپ منفعت گیری کنید.
- می توانید از آب مرغ یا قرص مرغ به جای پختن مرغ منفعت گیری کنید.
- به دلخواه می توانید فلفل و شدت این غذا را تحول دهید.
- مقدار خرد کردن مواد کاملا سلیقه ای می باشد.
- می توانید کنار سوپ از لیمو ترش تازه منفعت گیری کنید و یا آب لیمو ترش را داخل سوپ بریزید و سپس سرو کنید.
- می توانید سوپ را به طور میکس سرو کنید، برای این کار شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سوپ ولرم شود. سپس داخل دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و پوره کنید و مجدد داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. و مقداری جعفری ریز شده برای تزئین منفعت گیری کنید.
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه سوپ شلغم به ۴ روش ساده و خانگی را به شما آموزش دادیم.آیا شما نحوه تهیه سوپ شغلم را به روش فرد دیگر بلد هستید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع