[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
سوپ کرفس ، نوعی سوپ رژیمی، خوش طعم و لذیذ است که نحوه تهیه آسانی دارد.در ادامه نحوه تهیه سوپ کرفس را به طور مرحله ای با فیلم آموزشی آورده ایم.
سوپ کرفس
| مواد ملزوم برای تهیه سوپ کرفس | |
|
ساقه کرفس تازه |
نیم کیلو |
|
آب مرغ یا آب قلم |
۳ تا ۴ لیوان |
|
پیاز خرد شده |
۲ عدد متوسط |
|
کرفس |
۱۰۰ گرم |
|
آبلیمو |
۲ قاشق غذاخوری |
|
کره |
۴۰۰ گرم |
|
سیب |
۲ عدد متوسط |
| پنیر خامه ای | ۱۰۰ گرم |
| خامه | ۱۰۰ گرم |
| جعفری خرد شده | نصف فنجان |
|
نمک و فلفل |
به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه سوپ کرفس
- برای تهیه سوپ کرفس، ابتدا ساقه کرفس را خرد می کنیم و به همراه پیازهای خرد شده با آب مرغ داخل قابلمه میریزیم تا روی حرارت به جوش آید.
- سپس،حرارت اجاق گاز را کم می کنیم تا مواد به آرامی پخته شود.
- در ادامه سیب زمینی را به طور نگینی خرد می کنیم و با کره مقداری سرخ کنید.
- سیب زمین های تفت داده شده را به سوپ اضافه کنید.
- پنیر خامه ای را خرد می کنیم و به مواد سوپ اضافه می کنیم.
- برای قوام سوپ ۲ قاشق پودر جو پرک به آن اضافه می کنیم.
- در انتها برای خوشمزه شدن سوپ مقداری نمک، فلفل و آب لیمو اضافه می کنیم.
- سوپ آماده و جا افتاده را در ظرف مناسب می ریزیم و با جعفری خرد شده ، خامه و سیب های سرخ شده تزئین می کنیم.
نحوه تهیه سوپ کرفس و قارچ
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع