طرز تهیه ساندویچ جگر و قارچ

نحوه تهیه ساندویچ جگر مرغ

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

در ادامه این نوشته نحوه تهیه ساندویچ جگر را برایتان به طور مرحله به مرحله با فیلم آموزشی آورده ایم.

ساندویج جیگر و قارچ

مواد ملزوم برای تهیه جگر و قارچ

جگر

۳۰۰ گرم

قلوه

یک عدد به دلخواه

پیاز

۱ عدد متوسط

قارچ

۲۰۰ گرم

فلفل

۲ عدد

نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه به مقدار ملزوم

گوجه، خیار شور، کاهو

به مقدار ملزوم

ساندویچ جگر مرغ (2)

نحوه تهیه ساندویج جگر و قارچ

  1. برای تهیه این نوع مدل ساندویچ خوشمزه، ابتدا جگر و قلوه را به صمورت مربعی خرد کنید.
  2. سپس جگر ها را درون یک تابه با مقداری روغن تفت دهید و در ادامه به آن پیاز های نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید تا سرخ شوند.
  3. در ادامه به مقدار دلبخواهی مقدار قارچ و فلفل سبز خرد شده را درون تابه با جگرها سرخ کنید.
  4. سپس از این که جگر‌ها و قارچ‌ها سرخ شد و آب اضافی آن خارج شد، ۲ قاشق غذاخوری رب به همراه ادویه‌های دلخواهتان به مواد درون تابه اضافه کنید و تفت دهید.
  5. نان باگت را باز کنید درون آن را خالی کنید و مقداری از مواد جگر را درون آن بریزید.
  6. شما می‌توانید ساندویج جگر را با هر ماده فرد دیگر که دوست دارید همانند فلفل دلمه‌ای، گوجه، ذرت و پنیر ترکیب کنید.
  7. حال ساندویچ جگر را با موادی که دوست دارید همانند کاهو، کلم، قارچ، فلفل، سس، خیارشور، گوجه و … پر کنید. 

ساندویچ جگر مرغ (1)

ساندویچ جگر مرغ بندری

فیلم نحوه تهیه ساندویچ جگر مرغ


سخن آخر

در این نوشته آموزش نحوه تهیه ساندویچ جگر را با فیلم مشاهده کردید.شما چه نوع مدل غذایی با جگر درست می کنید؟










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع