[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
سوپ زرشک یک نوع سوپ با طعم ترش دلچسب است که مزایا بسیاری برای دستگاه گوارش دارد.در ادامه این مقاله نحوه تهیه سوپ زرشک را به طور مرحله ای آموزش می دهیم.
در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع آموزش دیگر غذاها کلیک کنید
| مواد ملزوم برای تهیه سوپ زرشک | |
|
سینه مرغ |
۳۰۰ گرم |
|
جعفری خردشده |
۱۵۰ گرم |
|
قارچ خردشده |
۱۰۰ گرم |
|
رب گوجهفرنگی |
دو قاشق سوپخوری |
|
آرد گندم |
دو قاشق سوپخوری |
|
آبلیمو |
سه قاشق سوپخوری |
| زرشک | ۲۰۰ گرم |
| پیاز | یک عدد |
| هویج | ۱۰۰ گرم |
| سیبزمینی | ۸۰ گرم |
| روغن مایع | نصف پیمانه |
| نمک و فلفل | به مقدار ملزوم |
سوپ زرشک
نحوه تهیه سوپ زرشک
-
برای تهیه سوپ زرشک، ابتدا پیاز نگینی سرخ شده را با روغن سرخ کنید.
-
در ادامه مرغ را ریز خرد کنید و داخل پیازها تفت دهید.
-
مقداری آب به مرغ اضافه کنید تا بجوشید.
-
در ادامه، آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آب مرغ بریزید.
-
سپس هویج و سیبزمینی نگینی خرده شده را به مواد قابلمه اضافه کنید تا با حرارت به زمان دو ساعت بپزد.
-
در مرحله آخر، قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را داخل سوپ بریزید.
-
هنگامی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کنید و با بقیه زرشک تزئین کنید.
سوپ زرشک نواب ابراهیمی
سوپ زرشک تبریزی
| مواد ملزوم برای تهیه سوپ زرشک تبریزی | |
|
سیب زمینی |
۲ عدد |
|
پیاز |
۱ عدد |
|
رب |
۲ ق غذا خوری |
|
زرشک |
۳ ق غذا خوری |
|
ورمیشل |
۱ پیمانه |
|
استاک مرغ |
۱ عدد |
| هویج | ۲ عدد |
| کره | ۲۰ گرم |
| آبلیمو ترش | ۲ ق غذا خوری |
| جعفری تازه | ۲ ق غذا خوری |
| نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل سیاه | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه سوپ زرشک تبریزی
-
برای تهیه سوپ زرشک تبریزی، ابتدا هویج و سیب زمینی پوست گرفته شده را با رنده ریز، رنده کنید.
-
پیاز را به طور نگینی خرد کنید.
-
پیاز را با کره داخل قابلمه تفت دهید تا سبک شود.
-
سپس هویج و سیب زمینی را به همراه رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
-
در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و قرمز را بریزد و عصاره مرغ را به همراه مقداری آب حل کنید و روی مواد بریزید و اجازه دهید ابتدا به جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و بگذارید با حرارت کم بجوشد.
-
هنگامی سوپ جا افتاد و سبزیجات پخته شد ورمیشل را به همراه زرشک و آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید.
-
در انتها جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و وقتی که سوپ به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
فوت و فن های دستور پخت سوپ زرشک تبریزی
-
می توانید به جای عصاره مرغ از آب مرغ منفعت گیری کنید.
-
در صورت منفعت گیری از عصاره مرغ نمک کمتری بزنید.
-
می توانید هویج و سیب زمینی را نگینی ریز خرد کنید.
-
می توانید به جای جعفری مقداری گشنیز نیز اضافه کنید.
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه سوپ زرشک را به ۳ روش ساده و خانگی را به شما آموزش دادیم.آیا شما نحوه تهیه سوپ زرشک را به روش فرد دیگر بلد هستید که با ما و دیگر مخاطبان در تکه نظرات در بین بگذارید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع
