[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
کوشاری (kushari) یکی از محبوبترین و ارزان ترین غذای مصر است که زیاد تر توسط گیاهخواران مصرف میشود و به موادی همانند برنج، ماکارونی، عدس، نخود، پوره گوجه فرنگی، پیاز، سیر، ادویه و سرکه نیاز هست که با هم ترکیب شوند. اگر شما هم برای تهیه این غذای خوشمزه وسوسه شدید، در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه تهیه غذای ساده کوشاری را یاد بگیرید.
کوشاری غذای سنتی مصر
| مواد ملزوم برای تهیه کوشاری | |
| عدسی | یک و نیم فنجان |
| برنج | یک و نیم فنجان |
| پاستا البو | دو فنجان |
| گشنیز خرد شده | دو قاشق چایخوری |
| فلفل | نصف قاشق چایخوری |
| مواد ملزوم برای تهیه سس گوجهفرنگی مخصوص | |
| پیاز کوچک | یک عدد |
| سیر | چهار حبه |
| روغن | به مقدار ملزوم |
| گشنیز خرد شده | یک قاشق چایخوری |
| پوره گوجهفرنگی | ۴۰۰ گرم |
| پرک فلفل قرمز | یک چهارم قاشق چایخوری |
| نمک و فلفل | به مقدار ملزوم |
| مواد ملزوم برای تهیه پیاز ترد روی کوشاری | |
| آرد گندم | یک سوم فنجان |
| روغن پخت و پز | نصف فنجان |
| پیاز بزرگ | یک عدد |
| نمک | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه غذای کوشاری
-
برای تهیه غذای کوشاری، ابتدا عدس ها را به خوبی بشویید و داخل یک قابلمه متوسط بریزید و بگذارید عدس ها به زمان ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا عدس ها نیم پز شوند.
-
در مرحله ای بعدی عدسها را آبکشی کنید و مقداری نمک به آنها بزنید.
-
اکنون برنج ها را بشوییئ و به زمان ۱۵ دقیقه صبر کنید تا در آب خیس بخورد و سپس آبکشی کنید.
-
در ادامه برنج خیس خوده را با عدس ها در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید.
-
یک قاشق غذاخوری روغن به همراه نمک، فلفل، و گشنیز بهمواد قابلمه اضافه کنید.
-
صبر کنید به زمان سه دقیقه روی حرارت بمان و مرتب آن را هم بزنید.
-
سپس سه فنجان آب به قابلمه اضافه کنید به طوری که آب، عدس و برنج را بپوشاند. درادامه صبر کنید آب بجوشد تا مقدار آن کم شود
-
. سپس در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا آب قابلمه همه شود و عدس و برنج به خوبی بپزند.
-
در این مرحله پاستا را درست کنید.یعنی در قابلمه حاوی آب، پاستا را به همراه مقداری نمک و روغن اضافه کنید و اجازه دهید پاستا تا وقتی که زیر دندان مقداری سفت باشد، بپزد. سپس آن را آبکشی کنید.
-
نخودهای شسته و خیس خورده شده را آبکشی کنید با مقداری نمک در قابله بپزید.
-
سپس نخودهای پختهشده را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
-
برای سرو، عدس و برنج را با چنگال سختی دهید تا نرم شوند.
-
سپس آنها را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید.
-
روی کوشاری پاستا البو و نیمی از سس گوجهفرنگی مخصوص، نخود و در نهایت نیمی از پیاز ترد را بریزید. باقیمانده سس گوجهفرنگی و پیاز ترد را هم در ظرف جداگانه سرو کنید.
نحوه تهیه سس گوجه فرنگی مخصوص
-
برای نحوه تهیه سس گوجه فرنگی کوشاری؛ ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کنید و سپس در قابلمه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید دهید تا طلایی رنگ شود.
-
سپس گشنیز خر شده را به همراه پرک فلفل قرمز به پیاز داغ اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا سرخ شوند.
-
در ادامه پوره گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنیدپ
-
سرکه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا زمان سرو گرم بماند.
نحوه تهیه پیاز ترد روی کوشاری
-
ابتدا پیاز قرمز شسته شده را حلقه ای خرد کنید و روی آن نمک بپاشید.
-
در بشقاب حاوی آرد کندم، پیاز ها را قرا دهید و سپس تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته شود.
-
در یک ماهیتابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط داغ کنید.
-
حلقههای پیاز را به زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در روغن سرخ کنید و مرتب آن را هم بزنید تا رنگ پیازها قهوهای کاراملی شود.
-
دقت کنید که پیازها باید ترد شوند، نه این که بسوزند. زیر حرارت را خاموش کرده و در قابلمه را بگذارید تا پیازها گرم بمانند.
آموزش نحوه تهیه کوشاری
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه کوشاری به روش ساده و خوشمزه را به شما آموزش دادیم.آیا شما این مدا غذا را تا بحال درست کرده اید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع