طرز تهیه اسنک مرغ به 3 روش خوشمزه+فیلم

نحوه تهیه اسنک مرغ به ۳ روش خوشمزه+فیلم

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

 اسنک مرغ یکی از فست و فود های خوشمزه است که با مرغ، گوشت، کالباس و.. افزودنی‌های گوناگون از جمله قارچ و پنیر تهیه می شود.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا نحوه تهیه اسنک مرغ را به ۳ روش صه روت مرحله ای به شما آموزش می دهیم:

اسنک مرغ (1)

 اسنک مرغ

مواد ملزوم برای تهیه اسنک مرغ
فیله مرغ

 ۴ عدد

قارچ  

 ۴۰۰ گرم 

پیاز

   ۱ عدد درشت

فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
نان تست  ۱۲ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

اسنک مرغ (1)

نحوه تهیه اسنک مرغ

  1. برای تهیه اسنک، ابتدا  پیاز را به طور نگینی خرد کنید و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت دهید تا سبک شود.
  2.  سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و ادویه‌های ترکیب شوند.
  3.  فیله‌های مرغ را به طور نگینی خرد و به تابه اضافه کنید. اکنون فیله‌ها را در حدی که تحول رنگ دهند تفت دهید.
  4.  در ادامه قارچ و فلفل دلمه‌ای را به طور نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
  5.  تفت دادن مواد را ادامه دهید تا قارچ‌ها آب بیندازند و آب اضافی‌شان به طور کامل تبخیر شود.
  6. در مرحله آخر مقداری نمک و ادویه به مواد اضافه کنید و تابه را کنار می‌گذاریم.
  7. اکنون خشکی‌های اطراف نان‌های تست را با یک کارد تیز برش زنید.
  8.  روی هر نان تست مقداری از مایه مرغ بریزید، سپس مقداری پنیر روی مایه مرغ بریزید و در آخر یک نان تست دیگر روی مایه مرغ و پنیر پیتزا بگذارید و با کف دست مقداری سختی دهید تا نان‌ها به هم بچسبند.
  9. اکنون نان تست کامل را داخل ساندویچ ساز بگذارید و درب ساندویچ ساز را ببندید تا اسنک‌ها آماده شود.

نحوه تهیه اسنک مرغ و قارچ

نحوه تهیه اسنک مرغ و سیب زمینی

سیب زمینی ۳ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به مقدار ملزوم
نان تست ۱ بسته
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار ملزوم

اسنک مرغ (2)

دستور پخت اسنک مرغ و سیب زمینی

  • برای تهیه اسنک مرغ و سیب زمینی باید سیب زمینی ها را   به طور نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه مقداری روغن زردچوبه و نمک تفت دهید تا سرخ و نرم شود.
  • در مرحله سپس می توانید مرغ را به روش نگینی خرد کنید و به همراه ادویه ها داخل تابه تفت دهید تا نرم شود یا مرغ را در ظرفی جداگانه بپزید و آن را ریش ریش کنید.
  • در ادامه یک پیاز را پوست بگیرید و صه صورت نگینی یا خلالی ریز خرد کنید و بدون افزودن روغن داخل تابه تفت دهید و سپس از نرم شدن پیاز مقداری روغن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
  •  مرغ پخته و ریش شده را به همراه سیب زمینی اضافه کنید و ادویه ها را افزوده و از روی حرارت بردارید.
  • در ادامه با نان تست را بردارید از مواد میانی تهیه شده روی آن قرار دهید و مقداری پنیر پیتزا اضافه کنید و یک نان تست روی مواد قرار دهید و در ساندویچ ساز بگذارید تا پنیر ذوب شود و یا می توانید داخل تابه قرار دهید و یک جسم سنگین روی نان تست قرار دهید و بگذارید تا برشته و فشرده شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه اسنک مرغ 

  • می توانید به دلخواه از قارچ نیز منفعت گیری کنید.
  • اگر دوست دارید پنیر را حذف کنید یا از پنیر ورقه ای منفعت گیری کنید.
  • می توانید از پیاز داغ بجای پیاز منفعت گیری کنید.
  • نحوه تهیه اسنک مرغ و کالباس هم همانند روش های حرف های شده است.

سخن آخر

در این نوشته نحوه تهیه اسنک مرغ به ۳ روشخوشمزه به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل اسنک را درست می کنید؟










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع