[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
سمبوسه سرکه و سیب یک نوع دسر خوشمزه و متفاوت برای روزهای سرد فصل پاییز است که در ادامه نحوه تهیه سمبوسه را به شما آموزش می دهیم.
سمبوسه
سمبوسه یا سنبوسه یک خوراکی ایرانی است که از خمیر پهنشده درست میشود به همین علت نوعی پای محسوب میشود که میانش را با سیبزمینی، گوشت کوبیده، پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند.
مواد ملزوم برای تهیه سمبوسه
|
|
|
سیب پخته شده
|
۳ عدد
|
|
شکر قهوه ای
|
½ پیمانه
|
| سرکه سیب |
¼ پیمانه
|
| کره | ۳ قاشق غذاخوری |
| پودر دارچین | ۱ قاشق غذاخوری |
|
نشاسته ذرت
|
۱ قاشق غذاخوری |
| عصاره وانیل | ۱ قاشق غذاخوری |
| چای خوری نمک | ½ قاشق |
|
خمیر پفی
|
۲ ورق |
| تخم مرغ | ۱ عدد |
| شکر خام | به مقدار ملزوم |

نحوه تهیه سمبوسه
-
برای تهیه سمبوسه، ابتدا فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
-
در مرحله ای سپس سیب، شکر قهوه ای، سرکه، کره و دارچین را در قابلمه با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.
-
صبر کنید تا مواد بجوشد تا وقتی که سیب ها نرم شوند و شیره لعاب دار و تیره شود.
-
سپس نشاسته، نمک و وانیل را اضافه کنید و کنار بگذارید.
-
روی سطحی که کار می کنید مقداری آرد بپاشید و خمیرها را روی آن قرار دهید. با یک چاقوی تیز خمیرها را چهار تکه کنید و لبه های خمیرها را تخم مرغی کنید.
-
یک قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر بریزید.
-
خمیر را به شکل مثلث تا کنید و کناره های خمیر را با چنگال شکل بدهید.
-
سمبوسه ها را داخل سینی بچینید و روی آن ها را تخم مرغ بمالید.
-
روی سمبوسه ها شکر خام بپاشید و با چاقو روی آن ها شکل ضربدر بزنید تا زمان پخت بخار داخل آن خارج شود.
-
به زمان ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی که روی سمبوسه ها طلایی مایل به قهوه ای رنگ شده باشد.
-
سپس سمبوسه ها را از فر بیرون بیاورید و قبل از سرو اجازه دهید سرد شوند.
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه سمبوسه به روش خوشمزه و مجلسی به شما آموزش دادیم.آیا شما نحوه تهیه سمبوسه را به روش فرد دیگر بلد هستید که با ما و دیگر مخاطبان در تکه نظرات در بین بگذارید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع