[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
کره یک نوع لبنیات است که برای تهیه آن، شیر یا خامه را با شدت زیاد زیاد تکان خواهند داد.در این مقاله تصمیم داریم راجع به مزایا و زیان های کره حیوانی اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.با ما همراه باشید.
کره چیست؟
کَرِه در اصل طوری چربی است که از خامهٔ شیر یا ماست گرفته میشود. کره، طوری چربی ناگداخته (گرم نشده) است. کرهای که از خامه تهیه میشود، متمایل به رنگ زرد و کرهای که از ماست تهیه میشود، متمایل به رنگ سفید است.

طبع کره گرم است یا سرد؟
طبع کره طبع گرم است.
مصلح کره
مصلح کره، طبق معمول عسل، شکر سرخ و ادویه قابضه است.
کالری کره
کالری کره در حالت طبیعی ۷۱۷ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.

قیمت غذایی کره
| راه اندازی دهنده مهم | مقدار در۱۰۰ گرم |
|---|---|
| انرژی (کالری) | ۷۱۷ کیلوکالری |
| کربوهیدرات | ۰.۰۶ گرم |
| پروتئین | ۰.۸۵ گرم |
| چربی | ۸۱.۱۱ گرم |
| آب | ۱۵.۸۷ گرم |
| قند | ۰.۰۶ گرم |
| کلسترول | ۲۱۹.۰۰ میلی گرم |
| نام ویتامین | مقدار در ۱۰۰ گرم |
|---|---|
| ویتامین A | ۶۸۴.۰۰ میکروگرم |
| ویتامین D | ۱.۵۰ میکروگرم |
| ویتامین E | ۲.۳۲ میلی گرم |
| ویتامین K | ۷.۰۰ میکروگرم |
| تیامین (B1) | ۰.۰۱ میلی گرم |
| ریبوفلاوین (B2) | ۰.۰۳ میلی گرم |
| نیاسین (B3) | ۰.۰۴ میلی گرم |
| کولین (B4) | ۱۸.۸۰میلی گرم |
| پانتوتنیک اسید (B5) | ۰.۱۱ میلی گرم |
| فولات (B9) | ۳.۰۰میکروگرم |
| ویتامین B12 | ۰.۱۳ میلی گرم |
| نام ماده معدنی | مقدار در ۱۰۰ گرم |
|---|---|
| کلسیم | ۲۴.۰۰ میلی گرم |
| آهن | ۰.۱۶ میلی گرم |
| منیزیم | ۲.۰۰ میلی گرم |
| فسفر | ۲۳.۰۰ میلی گرم |
| پتاسیم | ۲۶.۰۰ میلی گرم |
| سدیم | ۸۲۷.۰۰ میلی گرم |
| روی | ۰.۰۵ میلی گرم |
| مس | ۰.۰۲ میلی گرم |
| سلنیم | ۱.۰۰ میکروگرم |

۷ خواص شگفت انگیز کره
-
کره حاوی چربی های اشباع است که به افت کلسترول بد پشتیبانی می کند و این چنین یکی از اجرای الزامی برای رشد مغز محسوب می شود.
-
کره حاوی ویتامین های آ، د، ای و کا است که مصرف آن علت بهبود بینایی و درخشان نگه داشتن پوست می شود.
-
کره حاوی آنتی اکسیدان های قوی همانند روی، مس و منگنز است که به مقابله با رادیکال های آزاد خطرناک پشتیبانی می کند.
-
کلسیم حاضر در کره برای سلامت استخوان ها و دندان های قوی الزامی هست.
-
کره حاوی اسید چرب های امگا ۳ و ۶ است که برای کارکرد مغز و سلامت پوست سودمند می باشد.
-
بتا و ویتامین آ حاضر در کره در جلوگیری از سرطان پروستات نقش مهمی دارد.
-
کره حاوی بتا کاروتن است که در سلامت چشم، مهار آب مروارید و افت گمان انحطاط لکه زرد نقش مهمی دارد.

زیان های کره
-
مصرف مداوم کره می تواند جهت تصلب شرائین شده و علتمشکلات قلبی شود.
-
مصرف بیشتر از حد کره می تواند علتافزایش سختی خون شود.
-
کره حاوی چربی های اشباع است که در صورت زیاده روی در مصرف آن علتافزایش کلسترول بد می شود و امکان پذیر ریسک سرطان را افزایش دهد.
-
مصرف شدید کره علتافزایش وزن و چاقی می شود.
-
افرادی که حساسیت به شیر دارند باید از مصرف کره اجتناب کنند چرا که کره یک فرآورده شیری است و می تواند علتواکنش های آلرژیک در افراد دارای حساسیت به شیر شود.
سوال های متدوال
فرق کره حیوانی سفید با کره زرد چیست؟
تفاوت کره زردرنگ با کره سفیدرنگ در مقدار «بتا-کاروتین» حاضر در هرکدام است. گاوهایی که از علف تغذیه میکنند طبق معمول بتا-کاروتین بیشتری دارند و به این علت کرهای زردتر خواهند داد. از طرف دیگر، گاوهایی که یونجه خشک و غلات میخورند سطح بتا-کاروتین پایینتر داشته و کرهای سفید خواهند داد.
آیا کره فاسد میشود؟
بله
سخن آخر
در این نوشته اطلاعاتی از کره حیوانی از جمله خواص و زیان های، طبع و مصلح، کالری و قیمت غذایی آن آورده ایم. از شما متشکریم که تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع