[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
دلمه سیرابی، غذای محلی مردم خرمآباد و بخشی از مردم خوزستان از جمله شهر دزفول است که در گویش محلی به آن «سغدو» میگویند.در ادامه این ملطب نحوه تهیه دلمه سیرابی را برایتان آورده ایم که احتمالا تا به حال درست نکرده باشید.
دلمه سیرابی
| مواد اولیه دلمه سیرابی | |
|
سیرابی تمیز شده |
یک دست |
| ماست | دو پیمانه |
| سیر | چهار حبه |
| روغن زیتون | ۴/۱ پیمانه |
| پیاز متوسط | دو عدد |
| رب گوجه فرنگی | یک قاشق سوپ خوری |
| رب فلفل | یک قاشق سوپ خوری |
| کره | یک قاشق سوپ خوری |
| مواد ملزوم برای داخل دلمه | |
|
گوشت چرخ کرده |
۲۵۰ گرم |
| پیاز متوسط | چهار الی پنج عدد |
| برنج نیم دانه | یک پیمانه |
| جعفری | یک دسته کوچک |
| سیر | دو حبه |
| رب فلفل | یک قاشق مرباخوری |
| رب گوجه فرنگی | یک قاشق مرباخوری |
| نمک و فلفل قرمز | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه دلمه سیرابی
-
برای تهیه دلمه سیرابی، ابتدا سیرابی را به طور مربع های ۷*۷ برش بزنید و به زمان یک روز در مخلوط ماست و سیر بخوابانید.
-
موادی چون گوشت چرخ کرده، پیازهای نگینی ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ساطوری شده، سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
-
سیرابی های مزه دار شده را آب بکشید و از مواد گوشتی داخل آن ها بگذارید و دور آن را با نخ و سوزن بدوزید.
-
درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون بریزید و رب گوجه فرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید..
-
سپس دلمه های پیچیده شده را داخل آن زودپز بچنید و آب جوش را اضافه کنید، نمک و فلفل می زنیم و در زودپز را ببنید تا دلمه ها بپزند.
آموزش نحوه تهیه دلمه سیرابی
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع