طبع سیرابی گرم یا سرد؟؛ 11 خواص شگفت انگیز سیرابی

طبع سیرابی گرم یا سرد؟؛ ۱۱ خواص شگفت انگیز سیرابی

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

سیرابی بخشی از معده گاو و گوسفند است که هرچند بوی نامطبوعی دارد ولی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای درمان بیماری هایی چون کم خونی، افت وزن، بهبود زخم معده و…منفعت گیری می شود.در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا شما را با خواص و زیان های سیرابی  آشنا کنیم و اطلاعاتی از طبع و مصلح، کالری و قیمت غذایی آن را در اختیارتان قرار دهیم.

 سیرابی چیست؟

سیرابی(به انگلیسی Sarabi) ، که به نام شکمبه هم شناخته می‌شود، اولین قسمت از معده چندبخشی نشخوارکنندگانی همانند گاو و گوسفند است. این قسمت انشعابی از مری است و گنجایشی به اندازه یک هفتم وزن بدن حیوان را دارد. سیرابی بافتی جویدنی دارد و طعمی خنثی، همانند به جگر، دارد.

سیرابی (3)

طبع سیرابی گرم یا سرد؟

طبع سیرابی گوسفند و گاو، سرد و خشک است.

مصلح سیرابی

مصلح سیرابی در طب سنتی،  گلپر، مرزه، زنجبیل و دارچین است.

کالری سیرابی

کالری سیرابی در حالت پخته شده ۹۴ کیلو کالری و در حالت خام ۸۵ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.

قیمت غذایی سیرابی









جدول قیمت غذایی گاو، سیرابی خام
راه اندازی دهنده مهم مقدار در۱۰۰ گرم
انرژی (کالری) ۸۵ کیلوکالری
پروتئین ۱۲.۰۷ گرم
چربی ۳.۶۹ گرم
آب ۸۴.۱۶ گرم
کلسترول ۱۲۲.۰۰ میلی گرم












ویتامین های گاو، سیرابی خام
نام ویتامین مقدار در ۱۰۰ گرم
ویتامین E ۰.۰۹ میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) ۰.۰۶ میلی گرم
نیاسین (B3) ۰.۸۸ میلی گرم
کولین (B4) ۱۹۴.۸۰میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) ۰.۲۳ میلی گرم
ویتامین B6 ۰.۰۱ میلی گرم
فولات (B9) ۵.۰۰میکروگرم
ویتامین B12 ۱.۳۹ میلی گرم














مواد معدنی گاو، سیرابی خام
نام ماده معدنی مقدار در ۱۰۰ گرم
کلسیم ۶۹.۰۰ میلی گرم
آهن ۰.۵۹ میلی گرم
منیزیم ۱۳.۰۰ میلی گرم
فسفر ۶۴.۰۰ میلی گرم
پتاسیم ۶۷.۰۰ میلی گرم
سدیم ۹۷.۰۰ میلی گرم
روی ۱.۴۲ میلی گرم
مس ۰.۰۷ میلی گرم
منگنز ۰.۰۹ میلی گرم
سلنیم ۱۲.۵۰ میکروگرم

سیرابی (1)

۱۱ خواص شگفت انگیز سیرابی

  1. از مهم ترین خواص سیرابی برای مردان می توان به افزایش میل جنسی و تحکیم اسپرم اشاره کرد.

  2.  از خواص سیرابی برای رحم می توان به ترمیم بافت رحم و تحکیم آن منفعت گیری کرد چون حاوی 

  3. پروتئین و آمینو اسیدهای سیرابی است.این چنین، روی و سلنیوم حاضر در سیرابی نقش موثری در سلامت بافت‌های رحم دارند.

  4.  یکی از دلنشین ترین خواص سیرابی برای معده می توان به افت تحریک دستگاه گوارش و بهبود علائم زخم معده و اثنی عشر اشاره کرد چون سیرابی حاوی مواد مغذی مفیدی همانند پروتئین، ویتامین B12، اسید فولیک و آهن است که می‌تواند در افزایش سلامت دستگاه گوارش پشتیبانی کند. 

  5. از خواص سیرابی برای لاغری و افت وزن می توان منفعت گیری کرد چون سرشار از اسید لینولئیک(چربی غیر اشباع) است.

  6. یکی از خواص سیرابی در بارداری به افت تهوع می توان اشاره کرد چون حاوی مقادیر بسیاری از ویتامین ب ۶ است.

  7. سیرابی حاوی آهن، مس و ویتامین B12 است که می تواند به افزایش سطح هموگلوبین و درمان کم خونی مؤثر باشد.

  8. ویتامین C، ویتامین E، سلنیوم و روی در سیرابی علت تحکیم سیستم ایمنی می شود.

  9. ویتامین E حاضر در سیرابی به گفتن یک آنتی اکسیدان عمل می‌کند و می‌تواند در افت خطر ابراز بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های التهابی و برخی بیماری‌های سرطانی پشتیبانی کند.

  10. فیبرهای حاضر در سیرابی به شکل محلول در آب می باشند که به افت سطح کلسترول بد (LDL) در بدن و در نهایت افت خطر ابراز بیماری‌های قلبی عروقی پشتیبانی می کند.

  11. ویتامین E، آنتی‌اکسیدان‌ها، و آمینواسیدها حاضر در سیرابی علتتقویت و بهبود پوست می شوند.

زیان های سیرابی

  • زیان های سیرابی برای سختی خون: برای تهیه سیرابی و تشکیل طعم مطلوب، طبق معمول از نمک بسیاری برای پخت آن منفعت گیری می‌شود که خوردن آن برای افراد با سختی خون بالا پیشنهاد نمی شود.

  • زیان های سیرابی برای معده: مصرف بیشتر از حد سیرابی امکان پذیر یک سری اختلالات گوارشی همانند نفخ را به همراه داشته باشد.

  • بیشتر از حد خوردن سیرابی ، می‌تواند تبدیل کبد چرب شود.

  • سیرابی حاوی پتاسیم است و مصرف آن برای افرادی که به بیماری‌های کلیوی و قلبی مبتلا می باشند یا داروهایی مصرف می‌کنند که با پتاسیم تداخل دارند، زیان اور می باشد.

  • جویدن سیرابی  برای افرادی که دندان مصنوعی یا دندان‌های حساس دارند، امکان پذیر مشکلاتی تشکیل کند.

  •  افرادی که در مصرف سیرابی زیاده‌روی می‌کنند، امکان پذیر در خطر ابتلا به بیماری چربی خون قرار گیرند.

  • در دوران بارداری و شیردهی بهتر است از مصرف سیرابی گوسفند خودداری کنید، مگر این که با متخصص وابسته مشورت کرده باشید.


سخن آخر

در این مقاله اطلاعاتی از مزایا و زیان های سیرابی را برایتان آورده ایم. از شما متشکریم که تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید. خوشحال می شویم سوالات خود را در تکه “نظرات” با ما در بین بگذارید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع