[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
سیرپلو یکی از غذاهای فصل بهار است که عطر و طعم دلچسبی دارد. با ما همراه شوید تا نحوه تهیه سیرپلو با تره را به شما آموزش دهیم.
سیر پلو
| مواد ملزوم برای تهیه سیرپلو با تره برای ۴ نفر | |
|
برنج |
چهار پیمانه |
| سیر | ۲ حبه |
| تره خرد شده | دو لیوان |
|
زعفران |
یک قاشق سوپخوری |
| پیاز | دو عدد |
| گوشت گوساله خورشی | نیم کیلوگرم |
| نمک و فلفل | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه سیرپلو با تره
-
برای تهیه سیر پلو، ابتدا سیر و تره ها را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
-
پیازها را پوست کنده بشویید و خرد کنید.
-
گوشت گوساله را به طور خورشتی خرد کنید.
-
پیاز را با گوشت و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزد.
-
برنج را با اضافه کردن مقداری نمک روی شعله بگذارید تا بجوشد. آن را آبکش کنید.
-
سیر را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنید.
-
سپس در زمان دم کردن برنج، یک لایه برنج و یک لایه مخلوط سبزی و سیر اضافه کنید.
-
زعفران را بسابید و با مقداری آب جوش مخلوط کنید و روی برنج بریزید.
-
برنج را دم بگذارید.
-
سپس از این که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن نیز گوشتها را بچینید.
نحوه تهیه سیر پلو با ساقه سیر تازه
نکاتی برای تهیه سیرپلو
- میتوانید برای جلوگیری از کم شدن سختی خون، مقداری دارچین در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنید.
- این غذا را با یک نوشیدنی با مزاج گرم همانند نوشیدنی دارچین یا زنجبیل میل کنید.
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه سیرپلو با تره را به طور مرحله ای با فیلم به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل سیرپلو را دوست دارید و تهیه می کنید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع