[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
با انار و گردو این دو خوارکی مقوی و خوشمزه می توان یک سالاد بی نظیر و متاوت در فصل پاییز برای دورهمی خانوادگی درست کرد که در ادامه نحوه تیهه آن را به طور مرحله ای همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم:
سالاد انار و گردو
| مواد ملزوم برای تهیه سالاد انار و گردو | |
|
انار |
۱ الی ۲ عدد |
| گردو | ۱/۲ پیمانه |
| هویج | ۲ عدد |
| کلم بروکلی | ۱ عدد |
| کلم قرمز |
نصف ۱ عدد |
| سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
| روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
| لیموترش | ۱ عدد |
| نمک | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه سالاد انار و گردو
- برای تهیه سالاد انار و گردو، ابتدا کلم بروکی رو به تکههای کوچک تقسیم کنید و برای ۵ دقیقه داخل آب در حال جوشیدن بذارید تا نرم بشن و سپس هم آبکشی کنید.
- اکنون کلم قرمز هارو داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزیند تا کاملا ریز شوند.
- هویج هارا خلالی برش دهید.
- همه مواد سالاد یعنی بروکلی، هویج، کلم، گردوای که مقداری خرد کردیم و انار دون شده رو داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
- در این مرحله سس سالاد را درست کنید. ابتدا سس مایونز و روغن زیتون رو خوب با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود.سپسد آب لیموترش و نمک هم اضافه و مخلوط کنید.
- در ادامه سس را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و این سالاد را نزدیک به ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا جا بیوفتد.
آموزش نحوه تهیه سالاد انار و گردو
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع