غذاهای محبوبی که دقایق زندگی شما را کاهش می‌ دهند!

غذاهای محبوبی که دقایق زندگی شما را افت می‌ دهند!_اصفهانیا

[ad_1]
به نقل از اصفهانیا

اگر بدانید که مصرف برخی از غذاها می‌تواند دقایقی از عمر شما را کم کند، احتمالا بخواهید در انتخاب خوراکی‌هایتان تجدیدنظر کنید.

لوئیس آلبرتو زامورا، متخصص تغذیه، به تازگی در یک برنامه تلویزیونی درمورد‌ تأثیر منفی مصرف غذاهای فوق فرآوری‌شده بر طول عمر توضیح داده است.

او به تحقیقی از دانشگاه میشیگان اشاره کرده که مشخص می کند مصرف این نوع غذاها چه مقدار از عمر افراد را افت می‌دهد.

به حرف های زامورا، این مطالعه اشکار کرده که خوردن یک هات‌داگ می‌تواند به‌طور متوسط ۳۶ دقیقه از عمر شما کم کند و اگر با نوشابه همراه شود، ۱۲ دقیقه دیگر را هم از دست خواهید داد.

یقیناً همه نتایج این پژوهش منفی نبوده است و دانشمندان دریافتند که مصرف برخی از انواع ماهی می‌تواند نزدیک به ۱۰ دقیقه به عمر شما اضافه کند.

در این تحقیق، بیشتر از ۵,۸۰۰ غذای رایج بازدید شدند و تأثیر آن‌ها بر سلامتی بر پایه افزودنی‌ها، چربی‌ها، قندها و دیگر مواد مغذی برسی شد.

در حالی که غذاهایی همانند هات‌داگ، پیتزا و ماکارونی تبدیل افت عمر خواهد شد، غذاهای سالم‌تری همانند میوه‌ها، سبزیجات و حتی ساندویچ کره بادام‌زمینی و ژله می‌توانند به افزایش طول عمر پشتیبانی کنند.

این چنین، محققان دریافتند که جانشین کردن ۱۰ درصد از کالری روزانه گوشت قرمز و غذای فرآوری‌شده با میوه و سبزیجات می‌تواند ۴۸ دقیقه به طول عمر شما اضافه کند.

1734497960 341 غذاهای محبوبی که دقایق زندگی شما را افت می‌ دهند اصفهانیا

دکتر اولیویه ژولیه، سرپرست این مطالعه، حرف های که تغییرات کوچک در رژیم غذایی می‌توانند بدون تشکیل تغیرات شدید، مزایای بسیاری برای سلامتی و محیط‌زیست به همراه داشته باشند.

آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

تعداد بسیاری از غذاهای مصرفی ما جزء غذاهای فوق فرآوری‌شده می باشند و حاوی افزودنی‌ها و مواد مضری‌اند که می‌توانند تهدیدی جدی برای سلامتی باشند.

مطالعات بسیاری نشان داده‌اند که داشتن یک رژیم غذایی با درصد بالای غذاهای فوق فرآوری‌شده می‌تواند با بیشتر از ۳۰ بیماری گوناگون، از جمله برخی از سرطان‌ها و مرگ زودرس مرتبط باشد.

این مطالعه غذاهایی را از گوشت‌های فرآوری‌شده و شیرینی‌ها تا غذاهای سالم‌تر همانند ماهی و سبزیجات تحلیل کرده است.

به‌طور کلی، هات‌داگ مضرترین غذا تشخیص داده شد و بعد از آن گوشت‌های فرآوری‌شده همانند پروشوتو که ۲۴ دقیقه از عمر کم می‌کنند، قرار گرفتند.

1734497961 660 غذاهای محبوبی که دقایق زندگی شما را افت می‌ دهند اصفهانیا

ساندویچ‌های صبحانه با تخم‌مرغ نیز در رتبه سوم بودند و هر یک نزدیک به ۱۳.۶ دقیقه از عمر سالم افراد کم می‌کردند.

مصرف هات‌داگ‌ها به علت وجود نیتریت‌ها و نیترات‌ها که به‌گفتن نگهدارنده منفعت گیری خواهد شد، زیان بیشتری دارد. این مواد در بدن به ترکیباتی تبدیل خواهد شد که با سرطان روده بزرگ مرتبط می باشند.

علاوه بر این، این نوع غذاها سرشار از قند و چربی می باشند که خطر ابتلا به دیابت را افزایش خواهند داد.

بیکن و چیزبرگر نیز به ترتیب ۶ و ۹ دقیقه از عمر کم می‌کنند و به علت منفعت گیری از گوشت‌های قرمز و فرآوری‌شده، گمان مرگ زودرس را بالا می‌برند.

برخی از مطالعات نشان داده‌اند که این مواد با سرطان مرتبط می باشند. این چنین، همبرگرها طبق معمولً در روغن‌های گیاهی سرخ خواهد شد که امکان پذیر حاوی ترکیباتی همانند آلدهید باشند که خطر ابتلا به سرطان را افزایش خواهند داد.

شیرین‌کننده‌های مصنوعی همانند آسپارتام که در نوشابه‌های رژیمی منفعت گیری خواهد شد، امکان پذیر ۱۲ دقیقه از عمر شما را افت دهند؛ اگرچه تا این مدت ربط قطعی این ماده با سرطان در انسان‌ها اثبات نشده است.

در روبه رو، رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان و پرهیز از مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری‌شده می‌تواند خطر ابتلا به سرطان و دیگر بیماری‌ها را افت و طول عمر را افزایش دهد.

این چنین، این مطالعه نشان داد که ساندویچ کره بادام‌زمینی و ژله از سالم‌ترین مواد غذایی می باشند و ۳۲ دقیقه به طول عمر افراد اضافه می‌کند.

مغزها و دانه‌ها نیز در رتبه دوم قرار گرفته اند و ۲۴ دقیقه به طول عمر اضافه می کنند. میوه‌ها نیز با ۱۰ دقیقه افزایش در رتبه سوم می باشند.

دکتر ژولیه پیش تر حرف های می بود که کره بادام‌زمینی حاضر در ساندویچ بادام‌زمینی علت مهم مزایای آن است و نه مربا. نان آن نیز به گمان زیادً خنثی است، مگر این که نان سبوس‌دار باشد که در این صورت مقداری سالم‌تر خواهد می بود.

تیم پژوهشی برای انجام این تحقیق، شاخصی به نام «شاخص تغذیه‌ای سلامت» طراحی کرد که تأثیر هر وعده غذایی بر دقایق زندگی سالم را محاسبه می‌کرد.

این شاخص بر پایه داده‌های مطالعه بار جهانی بیماری‌ها گسترش یافت که در آن تأثیر انتخاب‌های غذایی بر مرگ‌ومیر ناشی از ابتلا به بیماری‌ها بازدید شده می بود.

این پژوهش همزمان با پیشنهادات جدیدی برای افت مصرف گوشت قرمز در دستورالعمل‌های تغذیه‌ای انتشار شد.

مطابق این پیشنهادها، افراد باید پروتئین‌های گیاهی همانند لوبیا، نخود و عدس را جانشین گوشت قرمز و فرآوری‌شده کرده و مصرف این نوع گوشت‌ها را محدود کنند.

دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]