طبع نان سنگک گرم یا سرد؟؛ آشنایی با خواص و مضرات آن

خواص نان سنگک

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

نان سنگک یکی از سنتی ترین و کامل‌ترین نان ایرانی است چون سرشار از سبوس‌هایی است که علتخوشمزه‌تر شدن نان خواهد شد.در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا شما را با خواص و زیان های نان سنگک آشنا کنیم و اطلاعاتی از طبع و مصلح، کالری و قیمت غذایی آن را در اختیارتان قرار دهیم.

 نان سنگک چیست؟

سنگک نوعی نان است که روی بستری از سنگ‌ریزه یا ریگ در تنور مسطح پخته می‌شود. 

طبع نان سنگک گرم یا سرد؟

نان سنگک طبع معتدلی دارد ولی اگر میخواهید طبع گرم داشته باشدمی توانید از کنجد و سیاه دانه منفعت گیری کنید.

کالری نان سنگک

کالری نان سنگک در حالت طبیعی ۲۵۹ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.

nan sangak (1)

قیمت غذایی نان سنگک










جدول قیمت غذایی نان سنگک حالت طبیعی
راه اندازی دهنده مهم مقدار در۱۰۰ گرم
انرژی (کالری) ۲۵۹ کیلوکالری
کربوهیدرات ۵۵.۱۰ گرم
پروتئین ۸.۷۰ گرم
چربی ۰.۴۱ گرم
آب ۳۲.۰۰ گرم
فیبر ۱.۳۰ گرم







ویتامین های نان سنگک حالت طبیعی
نام ویتامین مقدار در ۱۰۰ گرم
تیامین (B1) ۰.۳۳ میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) ۰.۰۴ میلی گرم
نیاسین (B3) ۳.۱۰ میلی گرم






مواد معدنی نان سنگک حالت طبیعی
نام ماده معدنی مقدار در ۱۰۰ گرم
کلسیم ۵۷.۰۰ میلی گرم
آهن ۲.۳۵ میلی گرم

nan sangak (2)

خواص نان سنگک

  1. از مهم ترین خواص نان سنگک برای لاغری و افت وزن است چون یک نان کم چرب و در عین حال بدون قند است که مصرف آن برای افت وزن زیاد موثر است.

  2. خواص نان سنگک برای دیابت: فیبر حاضر در نان سنگک به به کنترل قند خون پشتیبانی می‌کند

  3. یکی از خواص نان سنگک برای کودکان این است که آهن حاضر در آن در دوره رشد عصبی تاثییر بسیاری دارد. مصرف منظم نان سنگک می‌تواند به هوش و حرکت مثبت کودکان پشتیبانی کند و تأثیر خوبی بر رشد آنها داشته باشد.

  4. خواص نان سنگک برای معده: نان سنگک تحکیم کننده معده است و از ترش شدن معده جلوگیری می کند

  5. خواص نان سنگک کنجدی: اگر در پخت نان سنگک از کنجد منفعت گیری شود دارای خواص بیشتری همانند کلسیم، پروتئین، آهن است و برای سرد مزاجان مفیدترین نان است.

  6. نان سنگک، حاوی ویتامین‌ها، کلسیم، پروتئین و آهن است و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود؛ از ویژگی‌های خوب این نان، طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن است. ر

  7. نان سنگک به علت این‌که فیبر بسیاری دارد، هضم آن آسان و از قیمت غذایی بالا برخوردار است.

زیان های نان سنگک​

  •  زیان های نگهداری نان سنگک در فریزر: نگه داشتن نان در فریزر علتپایین آمدن کیفیت نان از همه جهات می‌ شود. این چنین بعد از انجماد زدایی، امکان دارد رطوبت نان علترشد باکتری‌ ها و قارچ‌ ها روی سطح آن شده و گمان ابتلای شما به برخی بیماری‌ های گوارشی را افزایش دهد.

  • به حرف های متخصص تغذیه و رژیم درمانی، نان سنگک شکم و پهلو را بزرگ می کند و می تواند جهت بیماری کبدی شود.

سوال های متداول

نان سنگک چاق میکنه؟

خیر


سخن آخر

در این مقاله اطلاعاتی از خواص و زیان های نان سنگکرا به همره طبع و مصلح، کالری و قیمت غذایی آن را برایتان آورده ایم. از شما متشکریم که تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید. 










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع