[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
صنعت غذا مدام دارای پیچیدگیهای بسیاری است که ظرافتها و استانداردهای بسیاری را میطلبد تا به یک محصول مشتریپسند تبدیل شود. رستورانهای زنجیرهای، تواناییهای ارزشمندی در نگه داری کیفیت و نگهداشت استانداردهایشان دارند که میتوانند الگوی موفقی برای کسبوکارهای فرانچایز در حوزههای گوناگون باشند. برند جان اسنک به گفتن اولین فرانچایز فستفود ایران افقی بینالمللی برای خود تعریف کرده است.
جان اسنک با اراعه فستفودهای عادی و منفعت گیری از مواد اولیه باکیفیت تلاش در جلب رضایت حداکثری مخاطبان خود دارد. این مجموعه با منفعتگیری از کارخانه مواد اولیه این محصولات را به طور تازه بین شعب خود پخش میکند. جان اسنک موفق به تشکیل یک صنعت تازه در اصفهان یعنی فستفود شدهاست و با ۷۲ شعبه بزرگترین مجموعه زنجیرهای اسنک در ایران است.
تشکیل غذایی سالم و مقرون به صرفه، بهبود فرآیندهای تشکیل، منفعت گیری از تکنولوژیهای نوین در صنعت غذا و تشکیل محیط کاری مناسب و آموزش مداوم برای کارکنان از جمله اهداف مهم جان اسنک است.
مجید مقواساز، مدیرعامل شرکت رستورانهای زنجیرهای زندگی خوشمزه ایرانیان (برند جان اسنک) در بیستمین سالگرد تأسیس این مجموعه او گفت: باورم نمیشود که بیست سال از آن مغازه کوچک که دو نفری در هشت بهشت راه اندازی کردیم، میگذرد و اکنون به خانوادهای هزار نفره تبدیل شدهایم و با این حالت اقتصادی و کار هر روز بزرگتر از دیروز میشود.
مجید مقواساز افزود: برند جان اسنک یک برند کاملا ایرانی است که هیچ نماینده خارجی در آن وجود ندارد چون برخی فکر میکنند ما نماینده یک شرکت خارجی هستیم. از روز اول در فکر ما می بود که شعبه واگذار کنیم و برند خود را رشد دهیم. به نظر من رویا و آرزو بیمعنی است و فرد باید مقصد روشن و آشکار داشته باشد و برای رسیدن به آن تلاش کند.
مدیرعامل شرکت رستورانهای زنجیرهای زندگی خوشمزه ایرانیان در ادامه گفت: هر شبانه روز نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر از جان اسنک محصول دریافت میکنند و امیدواریم این روال رشد را ادامه دهیم و به جایی برسیم که در هر نقطه سرزمین جان اسنک در دسترس باشد و امیدوار باشیم که این تعداد سال آینده دو برابر باشد.
او افزود: هر هفته یا هر دو هفته یک شعبه به جان اسنک در سرزمین اضافه میشود یک تا ده خانواده به جمع ما اضافه میشود و دغدغه اشتغال را برای این تعداد حل کرده است و به زودی ما کنار مک دونالد و کی اف سی شعبه میزنیم.
جان اسنک ۷۲ شعبه فعال در سراسر سرزمین دارد
سعید مقواساز، رئیس هیئت مدیره شرکت رستورانهای زنجیرهای زندگی خوشمزه ایرانیان در این اتفاقات او گفت: ما بیست سال این مسیر را با امید و آرزو طی کردیم، مسیری که در روزهای نخست فردی فکر آن را نمیکرد، اما به این نقطه رسیدیم.
او با اشاره به این که امروز با افتخار اظهار میکنیم که با تلاش و بیوقفه همه پرسنل رویای جان اسنک به حقیقت تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: ۷۲ شعبه فعال در سراسر سرزمین و دو کارخانه صنعتی تنها بخشی از دستاوردهای خانواده بزرگ جان اسنک است که نشاندهنده قوت ایدهها، کوششها و باورهایی است که در جان اسنک به آن پرداخته شده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت رستورانهای زنجیرهای زندگی خوشمزه ایرانیان این مجموعه را اولین فرانچایز فستفود در سرزمین معارفه کرد و در ادامه گفت: ما موفق به طراحی مکانیزم پیشرفته و صنعتی شدهایم که نشاندهنده ضمانت به نوآوری، کیفیت و مشتریان است که سه ستون برند جان اسنک می باشند. هر نظر خلاقانه و هر تلاشی که کارکنان برای پیشرفت این برند انجام دادند ما را به اینجا رساند و از تک تک کارکنان جان اسنک سپاس میکنم.
مقواساز اصرار کرد: باور دارم مسیر جاری تنها اغاز یک راه بزرگ است. به آیندهای نگاه میکنیم که جاناسنک نه تنها در سطح ملی بلکه در عرصههای بینالمللی بدرخشد که با تکیه بر برنامهها و توانایی کارکنان این افقها فتح خواهد شد و جان اسنک را به گفتن هم سطحای با فستفودهای نقل جهانی نقل کنیم و در سطح بینالمللی شعب خود را افتتاح کنیم.
او خاطرنشان کرد: هر یک از ما بخشی از داستان پیروزی برند جان اسنک هستیم و داستان جان اسنک نه تنها همه شدنی نیست بلکه فصلهای شوقانگیزی در اینده دارد.
در آخر این مراسم ۳۰۰ نفر از مدیران شعبات و کارکنان جان اسنک مورد تقدیر قرار گرفتند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع