طرز تهیه مربای موز  به روش خوشمزه مرحله به مرحله

نحوه تهیه مربای موز به روش خوشمزه مرحله به مرحله

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

در این نوشته نحوه تهیه مربای موز را به طور مرحله ای با فیلم به شما آموزش می دهیم.

مربای موز

 مربای موز یکی از مرباهای خوش عطر و طعم است که به گفتن دسر هم می توانید آن را سرو کنید.

مواد ملزوم برای تهیه ی مربای موز 

موز ۵۰۰ کیلوگرم
لیموترش ۱ عدد
شکر ۳۵۰ گرم
آب نیم لیتر
زعفران دمکرده در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده در صورت تمایل به مقدار ملزوم

 

نحوه تهیه مربای موز 

  1. برای تهیه مربای موز، ابتدا  شکر را با آب مخلوط کنید و صبر کنید تا بجوشد و به کلمه قوام بیاید.

  2. موزها را به طور حلقه ای که نه زیاد نازک و نه زیاد ضخیم باشند، خرد کنید.

  3. در مرحله سپس آب لیموترش را بگیرید و صاف کنید.

  4.  سپس روی موزهای حلقه شده بریزید.

  5. بعد از این که شربت قوام آمد موزها را اضافه کنید و اجازه بدهید زیاد کم بجوشد.

  6.  در آخر زعفران دمکرده و گلاب را اضافه کنید و زیاد با احتیاط هم بزنید و شعله ی زیر آن را خاموش کنید.

  7. وقتی که مربای شما خنک شد خلال های پسته و بادام و گردو را اضافه کنید و اجازه بدهید مربا خوب سرد شود.

  8. سپس داخل ظرف دردار تمیزی بریزید و در یخچال به زمان چند روز نگهداری کنید.


 

پخت مربا موز مربا موز

دستور پخت مربای موز

نکاتی برای تهیه ی مربا موز 

  • آبلیمو برای جلوگیری از تیره شدن موزها است.

  •  موزها را با چاقوی پلاستیکی برش بزنید که سریع سیاه نشوند.

  •  منفعت گیری از زعفران برای خوش رنگ شدن مربای موز می باشد اما طعم آن را از بین می برد؛ بهتر است منفعت گیری نشود.

  • منفعت گیری از چوب دارچین، گلاب و هل بستگی به ذائقه ی خودتان دارد

  •  منفعت گیری از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا بعد از قوام آمدن می تواند از سیاه شدن موزها جلوگیری کند.

  •  موزها باید داخل شربت باشند که سیاه نشوند.

  • ماندگاری مربای موز همانند دیگر مرباها نیست و باید سریعتر مصرف شود.


سخن آخر

 










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع