طرز تهیه خورش قیمه کرفس خوشمزه و مجلسی با ترفندها

نحوه تهیه خورش قیمه کرفس خوشمزه و مجلسی با ترفندها

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

خورش قیمه کرفس یکی از انواع خورش های قیمه است که می توانید آن را با گوشت خورشتی، مرغ و حتی با قارچ درست کنید.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا نحوه تهیه خورش قیمه کرفس را به طور مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم:

خورش قیمه کرفس











مواد ملزوم برای تهیه خورش قیمه کرفس   
گوشت خورشتی  ۳۵۰ گرم
لپه  ۱/۲ پیمانه
کرفس خرد کرده  ۵۰۰ گرم
پیاز  ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
لیمو عمانی ۳ عدد
زعفران، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار ملزوم

khoresht-heymeh-karafs

 نحوه تهیه خورش قیمه کرفس 

  1. برای تهیه خورش قیمه کرفس، ابتدا لپه را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و راحت تر پخته شود.

  2. برگ های کرفس را جدا کنید و بشویید.سپس به اندازه دلخواه برش بزنید.

  3. کرفس ها را داخل تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید تا خوب سرخ شود. سپس از تابه خارج کنید.

  4. پیاز نگینی خرد شده را به همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا پیازها سبک و بوی خامی زردچوبه گرفته شود.

  5. در ادامه گوشت را به همراه مقداری فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید.گوشت را خوب سرخ کنید تا تحول رنگ دهد.

  6. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

  7. اکنون کرفس سرخ شده را به همراه لپه ها اضافه کنید و تفت دهید.

  8. در مرحله سپس چند لیوان آب جوش ریخته و ابتدا بگذارید تا بجوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا گوشت و لپه پخته شوند.

  9. لیموعمانی ها را بشورید و از وسط به دو نیم کنید. هسته لیموعمانی را خارج کنید و نیم ساعت داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

  10. سپس در ۴۰ دقیقه انتهای پخت خورش قیمه کرفس، لیمو عمانی ها را اضافه کنید و مقداری زعفران و نمک به آن اضافه کرده و صبر کنید تا خورش به روغن افتاده سپس به همراه پلو دلخواه میل کنید.

فوت و فن های تهیه خورش قیمه کرفس

  • برای این که بوی لپه گرفته شود یکبار آن را بجوشانید تا بو و کف آن از بین برود.

  • می توانید به جای لیمو عمانی از رب لیموعمانی یا گرد آن منفعت گیری کنید.

  • تلاش کنید از کرفس تازه منفعت گیری کنید تا هم طعم بهتر و هم خواص بیشتری داشته باشد.

  • به دلخواه می توانید از مرغ خرد شده یا قارچ منفعت گیری کنید.

  • اگر لپه شما زودپز می باشد می توانید برای این که له نشود در اواسط پخت به گوشت اضافه کنید.


سخن آخر

 










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع