فواید و مضرات چای سیاه؛ طبع چای سیاه سرد است یا گرم؟

مزایا و زیان های چای سیاه

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

چای( به انگلیسی Tea)  یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی ها در جهان است که در این مقاله اطلاعاتی از مزایا و زیان های چای سیاه چون خواص چای سیاه برای چشم، زیان های چای سیاه برای معده، زیان های چای سیاه برای پوست، زیان های چای سیاه برای مو،  زیان های چای سیاه برای کلیه و…را برایتان آورده ایم.

چای چیست؟

چای نام یک نوشیدنی معطر است که طبق معمولً با ریختن آب داغ یا در حال جوش بر روی برگ‌های عمل آورده شده گیاه «کاملیا سیننسیس»، که گیاهی همیشه‌سبز و بومی آسیای شرقی است به‌دست می‌آید. 

عکس چای سیاه
عکس چای سیاه

طبع چای سیاه سرد است یا گرم؟

طبع چای سیاه در طب سنتی، گرم و خشک است.

مصلح چای

مصلح چای سیاه برای افراد گرم‌ مزاج شیر است اما مصلح چای سیاه برای افرادی که طبع سردی دارند ادویه‌ های گرم همانند زنجبیل، دارچین، هل و زعفران است.

کالری چای

کالری چای دم کرده در حالت طبیعی ۱ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.

قیمت غذایی چای

 







جدول قیمت غذایی چای، دم کرده حالت طبیعی
راه اندازی دهنده مهم مقدار در۱۰۰ گرم
انرژی (کالری) ۱ کیلوکالری
کربوهیدرات ۰.۳۰ گرم
آب ۹۹.۷۰ گرم







ویتامین های چای، دم کرده حالت طبیعی
نام ویتامین مقدار در ۱۰۰ گرم
ریبوفلاوین (B2) ۰.۰۱ میلی گرم
کولین (B4) ۰.۴۰میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) ۰.۰۱ میلی گرم












مواد معدنی چای، دم کرده حالت طبیعی
نام ماده معدنی مقدار در ۱۰۰ گرم
آهن ۰.۰۲ میلی گرم
منیزیم ۳.۰۰ میلی گرم
فسفر ۱.۰۰ میلی گرم
پتاسیم ۳۷.۰۰ میلی گرم
سدیم ۳.۰۰ میلی گرم
روی ۰.۰۲ میلی گرم
مس ۰.۰۱ میلی گرم
منگنز ۰.۲۲ میلی گرم

Tea (1)

۱۳ خواص چای سیاه برای سلامتی

  1. از خواص چای سیاه برای چشم می توان برای افت پف چشم منفعت گیری کرد چون کافئین حاضر در چای، تاثییر مثبتی روی چشم‌های پف کرده و متورم دارد.

  2. فلاون‌های حاضر در چای سیاه می‌تواند گمان ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را افت دهد.

  3. مصرف چای سیاه امکان پذیر به افت خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ پشتیبانی کند.

  4. تیافلاوین‌های چای سیاه از تکثیر سلول‌های سرطان رحم جلوگیری می کند.

  5. مصرف چای سیاه علتکاهش سختی خون می شود.

  6. کافئین چای سیاه در افت خطر ابتلا به بیماری پارکینسون سودمند است.

  7. نوشیدن چای سیاه گمان ابتلا به شکستگی استخوان‌ها در تاثییر پوکی استخوان را در افراد مسن افت می دهد.

  8. پلی‌فنول‌های حاضر در چای سیاه امکان پذیر به‌گفتن پری‌بیوتیک عمل کرده و باکتری‌های خوب روده را تغذیه کنند.

  9. یکی از مزایا چای سیاه، افت خطر ابتلا به سنگ کلیه است.

  10. آنتی‌اکسیدان‌های حاضر در چای سیاه امکان پذیر خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افت دهد.

  11. مصرف چای سیاه  از دندان‌ها در برابر پلاک‌ها، پوسیدگی و سوراخ شدن محافظت کند‌.

  12. آنتی‌اکسیدان‌های حاضر در چای سیاه علتکاهش استرس و بهبود خلق‌وخو می شود.

  13. یکی از خواص چای سیاه برای پوست این است که  آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌های حاضر در آن از  پیری زودرس و شکل‌گیری چین‌وچروک پوست محافظت می کند.

Tea (2)

زیان های چای سیاه

  • زیان های چای سیاه برای معده تشکیل مشکلات گوارشی همانند سوزش معده، تهوع و ترش کردن است.

  • از زیان های چای سیاه برای پوست می توان به تشکیل لکه های تیره روی پوست صورت و خشکی پوست سر اشاره کرد.

  •  زیان های چای سیاه برای مو برای فردی پوشیده نیست چون کافئین حاضر در چای سیاه جهت خشک کردن ساقه مو‌ها می شود.

  • از زیان های چای سیاه برای کلیه در صورت مصرف بیشتر از حد به علت این که سرشار از اگزالات است، می‌تواند تبدیل سنگ کلیه شود. 

  • زیان های چای برای روده، تشدید علائم سندرم روده تحریک پذیر است چون حاوی کافئین بسیاری است.

  • از زیان های چای سیاه در طب سنتی می توان به جمع شدن خلط سودا  و جلوگیری از جذب آهن در بدن نام برد.

  • از زیان های چای سیاه برای قلب در صورت زیاده روی در نوشیدن، تپش قلب است.

  • از زیان های خوردن چای در شب، اختلال در چرخه خواب و شب بیداری است.

  • چای سرشار از ترکیباتی چون تانن است که علت افت جذب آهن می شود.

  • مصرف بیشتر از حد کافئین در چای امکان پذیر علت حس اضطراب، استرس و بی‌قراری می شود.

  • مصرف بیشتر از حد چای یا نوشیدن آن با معده خالی امکان پذیر علتحالت تهوع شود.

  • زیاده روی در مصرف چای در بارداری امکان پذیر خطر سقط جنین و وزن کم نوزاد زمان تولد را افزایش دهد.

  • پلی فنول حاضر در چای سیاه تاثییر منفی بر کبد دارد و گمان سرطان کبد را افزایش می دهد.

  • مصرف بیشتر از حد چای سیاه می تواند علت یبوست در بدن برخی افراد شود.

  • نوشیدن چای سیاه به مقدار زیاد می تواند تبدیل مشکلات هاضمه، بیخوابی، واریس و تپش  قلب شود.

  • نوشیدن چای سیاه می تواند اثرات دارویی همانند کاربامازپین ، والپروات ، پنتو باربیتال را افت دهد.

سوال های متدوال

مواد حاضر در چای سیاه چیست؟

چای سیاه حاوی کاتچین ، تانن، گوانین و گزانتین است.

علت زیاد چای خوردن چیست؟

عدم توازن قند خون را می توان یکی از علت های نوشیدن بیشتر از حد چای دانست.


سخن آخر

در این مقاله اطلاعاتی از مزایا و زیان های چای سیاه را در اختیار شما قرار دادیم.اگر شما اطلاعات بیشتری از این نوشیدنی خوش عطر در اختیار دارید آن را در قسمت کامنت‌های این نوشته حتما با ما در بین بگذارید










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع