[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
  
  
    
  
  
  
کباب تابه ای نوعی کباب ایرانی خوشمزه و پرطرفدار است که از غذاهای خوشمزه و ساده محسوب می شود.در ادامه این نوشته نحوه تهیه کباب تابه ای را با گوشت چرخ کرده را بخوانید.
      کباب تابهای چیست؟
    
کباب تابه ای یکی از انواع کباب های کوبیده است که در تابه سرخ و پخته می شود. کباب تابه ای در کنار سس پخته می شود که نسبت به کباب کوبیده آبدار تر است و برای روی برنج در مهمانی ها گزینه مناسبی به حساب می آید. مشکل منقل و کباب کوبیده را هم دیگر ندارد.
| مواد ملزوم برای تهیه کباب تابه ای | |
| گوشت چرخ کرده | 
 ۷۵۰ گرم  | 
| 
 پیاز  | 
۲ عدد | 
| گوجه فرنگی | ۴ عدد | 
| سماق قرمز | ۲ قاشق غذا خوری | 
| پودر تخم گشنیز | به مقدار ملزوم | 
| روغن و کره | به مقدار ملزوم | 
| نمک، فلفل، زرد چوبه و ادویه | به مقدار ملزوم | 
      
    
      نحوه تهیه کباب تابه ای
    
- 
برای تهیه کباب تابه ای، ابتدا آب پیاز رنده شده را بگیرید.
 - 
در ادامه با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
 - 
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و پودر تخم گشنیز بزنید و با دست خوب ورز بدید و مخلوط کنید
 - 
گوشت چرخی را به زمان یک ساعت استراحت دهید تا هم آب اضافی ش خارج شود و هم مواد به خورد هم برند.
 - 
کف تابه رو چرب کنید و گوشت رو کف تابه به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر پهن کنید. دستتون رو خیس کنید و سطح روی گوشت رو خوب صاف کنید.
 - 
با کفگیر کباب ها رو به قطعاتی به عرض ۴ سانتی متر برش بدید و بین اونا رو مقداری فاصله بدید.
 - 
گوجه فرنگی ها رو نصف کرده یا حلقه ای کلفت برش بدید و روی کباب ها بذارید.
 - 
درب تابه رو بذارید و حرارت رو کم کنید.
 - 
کباب ها آروم آروم آب میندازن و با آب خودشون میپزند.
 - 
در ۵ دقیقه آخر پخت, روی کباب ها سماق بپاشید و اجازه بدید تا کباب ها سرخ شوند و سپس برگردونید تا سمت دیگه هم مقداری طلایی بشه و سپس به همراه کته و کره سرو کنید.
 
      فیلم نحوه تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده
    
      سخن آخر
    
در این نوشته با نحوه تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده در خدمت شما همراهان گرامی و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.
      
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
  
    
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع