طرز تهیه کوفته قلقلی با سس انار

نحوه تهیه کوفته قلقلی با سس انار

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

کوفته قلقلی یکی از غذاهای سنتی و زیاد خوشمزه ایرانی است که می توانید آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنیددر ادامه نحوه تهیه این نوع کوفته را با سس انار به شما آموزش می‌دهیم

مواد ملزوم برای تهیه کباب تابه ای
گوشت گوساله 

نیم کیلو 

گوشت گوسفند

نیم کیلو
پیاز  یک عدد
تخم‌مرغ یک عدد
پودر نان باگت  ۱/۳ پیمانه
فلفل، سماق و نغنا خشک  هر کدام ۱/۲ ق چ
گشنیز خرد شده  ۲ ق غ
ادویه کاری ۱/۲ ق چ
پاپریکا  ۱/۲ ق چ
فلفل تند، نمک ۱/۲ ق چ
کره برای سرخ کردن ۲ ق
مواد ملزوم برای سس انار
رب انار  

۱/۲ پیمانه

آب گوشت

دو پیمانه 
سماق ۱/۲ ق چ
شکر قهوه‌ای یا شکر معمولی دو تا سه ق غ 
آرد ذرت  دو ق غ
پاپریکا ۱/۲ ق چ
گشنیز تازه خرد شده ۱/۲ ق غ
انار دون شده مقداری
نمک و فلفل به مقدار ملزوم

 کوفته+قلقلی+با+سس+انار

نحوه تهیه کوفته قلقلی با سس انار

  1. برای تهیه کوفته قلقلی با سس انار گوشت ها را چرخ کنید.

  2. در ادامه پیاز رنده شده را به گوشت اضافه کنید.

  3. سپس تخم مرغ، پودر باگت، نعنا و گشنیز، و همه ادویه‌های ذکر شده را به گوشت اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا با هم مخلوط شوند.

  4. از گوشت تهیه شده به اندازه گردو یا مقدار کوچک‌تر بردارید و به طور کوفته‌های ریز در بیاورید و کنار بگذارید.

  5. در این مرحله کوفته‌ها را سرخ کنید..

  6.  رب انار و آب گوشت و ما بقی مواد (به جز دانه انار و گشنیز) را با هم مخلوط کنید و مدام هم بزنید تا سس درست شود.

  7. سس به دست آمده را به کوفته‌ها اضافه کنید.

  8. اجازه دهید تا سس با کوفته‌ها به خوبی مخلوط شود.

  9. در نهایت و پنج دقیقه مانده به آخر پخت دانه‌های انار و گشنیز را اضافه کنید.

  10. بعد از انکه سس غلیظ شد غذا آماده سرو است.


در این نوشته با نحوه تهیه کوفته قلقلی با سس انار در خدمت شما همراهان گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع