[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
خوراک جگر مرغ یکی از غذاهای خوشمزه است که برخی افراد شیوه صحیحی برای طبخ اون ندارند و اکثرا برای نحوه پخت نادرست ممکنه با مزه و بوی زیاد بدی روبه رو شوند.در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه تهیه خورام جگر مرغ را به شما آموزش دهیم.
| مواد ملزوم برای خوراک جگر مرغ | |
| جگر مرغ |
۱ بسته
|
|
سیب زمینی
|
نیم کیلو یا زیاد تر |
| گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
| زعفران آبکرده | ۳ قاشق غذاخوری |
|
پیاز
|
۱ عدد بزرگ |
| کره، نمک و فلفل سیاه | به مقدار ملزوم |

نحوه تهیه خوراک جیگر
-
برای تهیه خوارک جیگر، ابتدا پیاز را به طور نگینی ریز خرد کرده و با کره یا روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
-
جگرهای پاک شده را داخل تابه نچسبی بریزید و مقداری صبر کنید تا آب اضافی آن بخار شود و رنگ آن کاملا تحول کند.دقت داشته باشید که هر دو طرف جگر باید تحول رنگ بدهد.
-
هنگامی آب جگر تبخیر شد به آن مقداری کره اضافه کنید و اجازه دهید جگر ۱۰ دقیقه داخل کره سرخ شود.
-
ظرف پیازداغ را مجدد روی شعله قرار دهید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رب کاملا سرخ شود.
-
زعفران آب کرده و ادویه را نیز به رب اضافه کنید و بعد از مدتی سرخ شدن آن را به جگر اضافه کنید.
-
سیب زمینی ها ی خرد شده را درون روغن سرخ کنید.
-
هنگامی جگر سپس از نیم ساعت تا ۴۰دقیقه کاملا پخته شد سیب زمینی سرخ کرده را هم به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده یا به طور مجزا در کنار هم قرار دهید و غذا را برای سرو آماده کنید.
نکات برای خوشمزه شدن خوراک جیگر
-
در صورت تمایل به جای کره از روغن منفعت گیری کنید.
-
در صورت تمایل مقدار بیشتری رب و زعفران منفعت گیری کنید.
-
دقت داشته باشید حتما آب جگر تبخیر شود و سپس کره را اضافه کنید تا بوی بد جگر از بین برود.
-
این غذا آب ندارد ولی اگر دوست دارید مقدار مقداری آب جوش به آن اضافه کرده و سپس برای سرو آماده کنید.
سخن آخر
در این نوشته با نحوه تهیه خوراک جگر مرغ در خدمت شما همراهان گرامی و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع