[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
ته چین هویج پلو نوعی غذای مجلسی و خوشمزه است که از ترکیب برنج با هویج، فیله مرغ، پیاز، زرشک، زعفران و … تهیه میشود.
مواد ملزوم برای ته چین هویج
| هویج | ۵۰۰ گرم |
| فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
| برنج | ۳ پیمانه |
| زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
| ماست پرچرب | ۴ قاشق سوپخوری |
| زعفران دم کرده | ۲ قاشق سوپخوری |
| دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
| پیاز | ۱ عدد |
| نمک و فلفل | به مقدار ملزوم |
| روغن مایع | مقداری |
| زردچوبه | ۱ قاشق مرباخوری |
| کره | ۵۰ گرم |
نحوه تهیه ته چین هویج
-
برای تهیه ته چین هویج، هویج ها را پوست گرفته، بشویید و خلالی خرد کنید.
-
در تابهای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید.
-
خلال های هویج را در روغن سرخ کنید و سپس از روغن درآورده و کنار بگذارید.
-
پیاز را پوست گرفته، خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
-
فیله های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به تابه پیازها را اضافه کنید و تفت دهید.
-
برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب سرخ کنید.
-
در آخر مقداری زعفران دم کرده افزوده، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزند.
-
هویج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه کنید. در صورت نیاز به اندازه نیم پیمانه آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید.
-
برنج را داخل آب جوش ریخته و مطابق معمول آبکش کنید. در کاسه ای مناسب زرده های تخم مرغ را ریخته و با چنگال مقداری هم بزنید.
-
زعفران دم کرده و ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه ته چین آماده است.
-
برنج را داخل مایه ته چین ریخته و خوب مخلوط کنید. تابه ای که می خواهید ته چین را در آن بپزید چرب کنید.
-
نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با پشت قاشق فشرده و یک دست کنید.
-
مرغ و هویج را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید.
-
اکنون نوبت مابقی برنج آغشته به مایه ته چین است. آن را روی بقیه مواد ریخته و با پشت قاشق یک دست و مقداری فشرده کنید.
-
تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ تشکیل کنید. کره را آب کرده و روی ته چین بریزید، اکنون در تابه را گذاشته و اجازه دهید ته چین دم بکشد.
-
سپس از دم کشیدن، ته چین را در یک سینی یا دیس مناسب سر و ته کرده، برش زده و سرو کنید.
سخن آخر
در این نوشته با نحوه تهیه ته چین هویج در خدمت شما همراهان گرامی و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع