طرز تهیه کیک نارگیل به صورت مرحله ای

فیلم نحوه تهیه کیک نارگیلی

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

کیک نارگیلی نوعی کیک خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که عطری دلنشین دارد. در ادامه این نوشته نحوه تهیه کیک نارگیلی را به همراه فوت و فن‌های مربوط به پخت کیک را در اختیار شما مخاطب گرامی قرار می دهیم:

مواد ملزوم برای تهیه کیک نارگیلی
آرد سفید قنادی  

 یک و نیم لیوان

تخم مرغ

 ۳ عدد
شکر ۱.۵ لیوان
ماست ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر نارگیل یک و نیم لیوان

 

خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر
شیر ۱۰۰ میلی لیتر

 

نحوه تهیه کیک نارگیلی

  1. برای تهیه کیک نارگیلی، ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی به زمان ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

  2. سپس یک لیوان ماست  به مواد داخل ظرف اضافه کنید و سی ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید.

  3.  در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.

  4.  سپس طی سه مرحله آرد را به مایه بالا اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی در حد مخلوط شدن از یک جهت هم بزنید.

  5. قالب مورد نظر را انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.

  6.  شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و روی مایه کیک داخل قالب بریزید.

  7. قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به زمان ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدهید تا بپزد.

  8. ۵ دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید تا کیک از بالا حرارت ببیند و شکر ذوب شود.

  9. سپس از پخت حتما کیک را با خلال چوبی امتحان کنید که پخته باشد.

  10.  قالب کیک را از فر خارج کنید و پنج دقیقه صبر کنید تا سرد شود.

  11.  سپس خامه صبحانه را که از قبل از یخچال خارج کرده‌اید و به دمای محیط رسیده است، با شیر رقیق کنید و روی کیک بریزید.

فیلم نحوه تهیه کیک نارگیلی

فوت و فن‌های مربوط به پخت کیک 

  • حداقل نیم ساعت قبل از اغاز همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

  •  برای پخت کیک آرد و مواد خشک همانند پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار علتهواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود.

  • برای اندازه‌گیری مواد خشک همانند آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد سپس از مدتی حالت فشرده اشکار می‌کنند.

  •  همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین‌بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با پشتیبانی لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم مرغ به طور هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس منفعت گیری می‌کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می‌گیرد.

  • تلاش کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی منفعت گیری کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ گفتن نتیجه مساعد نمی‌گیرید. به گفتن مثال امکان پذیر همه نکات را مراعات کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این کار می‌تواند به این علت باشد که از آرد مرغوب منفعت گیری نکرده است.


سخن آخر

در این نوشته با نحوه تهیه کیک نارگیل در خدمت شما همراهان گرامی و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این مدل کیک در منزل نهایت لذت را برده باشید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع