[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
میگو یک غذایی دریایی است که مصرف آن برای بهبود سلامت قلب، تحکیم سیستم ایمنی بدن، نگه داری سلامت مغز، بهبود بینایی، بهبود سطح انرژی، پشتیبانی به درمان کم خونی و…سودمند است.در این مقالهای شما را با ۱۷ خواص باورنکردنی میگو و زیان های آن به همراه طبع و مصلح، کالری و قیمت غذایی آن آشنا می کنیم. تا آخر مقاله در کنار ما باشید.
میگو چیست؟
میگو یک دسته از جانداران آبزی و از خانواده سخت پوستان می باشند که زیاد تر در دریا زندگی میکنند. تنها برخی از گونههای آن در آبهای شیرین یافت می شوند.
طبع میگو سرده یا گرم؟
طبع میگو که با عبارت های چون طبع میگو سرد است، طبع میگو چیه، طبع میگو در طب سنتی، طبع میگو سرد است یا گرم؟ و…جست و جو شده است برخلاف دیگر غذاهای دریایی، طبع گرمی دارد و مصرف آن برای افراد سرد مزاج و بلغمی زیاد مناسب است.

مصلح میگو
مصلح میگو برای سرد مزاجان نعنا و مصرف آن همراه با سرکه یا شربت انار برای گرم مزاجان سودمند است.
کالری میگو
کالری میگو در حالت خام ۷۱ کیلو کالری و در حالت بخار پز شده ۱۱۹ کیلو کالری و در حالت سوخاری شده ۲۴۲ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.
قیمت غذایی میگو
| راه اندازی دهنده مهم | مقدار در۱۰۰ گرم |
|---|---|
| انرژی (کالری) | ۷۱ کیلوکالری |
| کربوهیدرات | ۰.۹۱ گرم |
| پروتئین | ۱۳.۶۱ گرم |
| چربی | ۱.۰۱ گرم |
| آب | ۸۳.۰۱ گرم |
| کلسترول | ۱۲۶.۰۰ میلی گرم |
| نام ویتامین | مقدار در ۱۰۰ گرم |
|---|---|
| ویتامین A | ۵۴.۰۰ میکروگرم |
| ویتامین D | ۰.۱۰ میکروگرم |
| ویتامین E | ۱.۳۲ میلی گرم |
| ویتامین K | ۰.۳۰ میکروگرم |
| تیامین (B1) | ۰.۰۲ میلی گرم |
| ریبوفلاوین (B2) | ۰.۰۲ میلی گرم |
| نیاسین (B3) | ۱.۷۸ میلی گرم |
| کولین (B4) | ۸۰.۹۰میلی گرم |
| پانتوتنیک اسید (B5) | ۰.۳۱ میلی گرم |
| ویتامین B6 | ۰.۱۶ میلی گرم |
| فولات (B9) | ۱۹.۰۰میکروگرم |
| ویتامین B12 | ۱.۱۱ میلی گرم |
| نام ماده معدنی | مقدار در ۱۰۰ گرم |
|---|---|
| کلسیم | ۵۴.۰۰ میلی گرم |
| آهن | ۰.۲۱ میلی گرم |
| منیزیم | ۲۲.۰۰ میلی گرم |
| فسفر | ۲۴۴.۰۰ میلی گرم |
| پتاسیم | ۱۱۳.۰۰ میلی گرم |
| سدیم | ۵۶۶.۰۰ میلی گرم |
| روی | ۰.۹۷ میلی گرم |
| مس | ۰.۱۸ میلی گرم |
| منگنز | ۰.۰۳ میلی گرم |
| سلنیم | ۲۹.۶۰ میکروگرم |
۱۷ خواص باورنکردنی میگو
-
یکی از مهم ترین خواص میگو برای مردان می توان به بهبود کیفیت اسپرم و تحکیم باروری آنها اشاره کرد.
-
از خواص میگو برای زنان می توان به بهبود فرآیند تخمک گذاری اشاره کرد چون حاوی سلنیوم زیاد بالا، چربیهای سودمند، اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین A است.
-
خواص میگو برای کودکان شامل رشد مغز و استخوان، تحکیم و رشد دندان ها، بهبود بینایی، بهبود سطح انرژی، افت چاقی و …است.
-
خواص میگو برای مغز، خنثی کردن اثرات مخرب رادیکالهای آزاد در مغز است چون این ماده غذایی حاوی ید، کلسیم و سلنیوم است.
-
خواص میگو در بارداری شامل رشد و گسترش جنین، افت التهاب و تورم بدن، پشتیبانی به درمان کم خونی و…است چون میگو مقدار قابل توجهی امگا ۳، پروتئین، ویتامین B-2 و ویتامین D، آهن، منیزیم و پتاسیم دارد.
-
خواص میگو برای اسپرم برای فردی پوشیده نیست و سلنیوم و روی حاضر در میگو علتافزایش تعداد و تحرک اسپرم میشود.
-
یکی از خواص میگو برای معده، هضم آسان آن است. این چنین میگو خواص ضد التهابی دارد که به افت التهاب معده و بهبود کارکرد رودهها پشتیبانی میکند.
-
یکی از خواص میگو برای تخمدان، تنظیم هورمونهای تشکیل همانند و تحکیم کارکرد تخمدانها است چون حاوی اسیدهای چرب امگا۳ است.
-
میگو سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ است که به افت التهاب، بهبود جریان خون، درمان سختی خون و افت کلسترول بد پشتیبانی میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افت میدهد.
-
آستاگزانتین حاضر در میگو خطر ابتلا به بیماری های چون آلزایمر و پارکینسون را افت می دهد.
-
میگو حاوی مقدار بسیاری سلنیوم، روی و آنتیاکسیدان است که علتتقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
-
میگو حاوی ویتامین A و آنتیاکسیدانهایی همانند آستاگزانتین است که به تحکیم بینایی و نگه داری سلامت چشمها پشتیبانی میکند.
-
. میگو حاوی اسیدهای چرب امگا۳ است که خطر ابتلا به خشکی و التهاب چشم را افت میدهد.
-
پروتئین موجوددر میگو، میتواند حس سیری طویلتری تشکیل کند که در طویل مدت علتکاهش وزن میشود.
-
میگو حاوی ویتامین B۱۲ است که در تشکیل گلبول قرمز خون و راه اندازی هموگلوبین نقش دارد و مصرف آن میتواند از کمخونی بر تاثییر فقر آهن جلوگیری کند.
-
آهن و فسفر حاضر در میگو علتافزایش انرژی و افت خستگی در ورزشکاران میشود.
-
میگو در ترکیبات خود مواد مغذی همانند کلسیم، منیزیم، روی، فسفر و ویتامین D دارد که برای ساخت و تحکیم استخوانها سودمند می باشند.
خواص میگو در طب سنتی
-
تحکیم قوای جنسی
-
تحکیم سیستم ایمنی
-
افت التهابات بدن
-
بهبود کارکرد مغز و حافظه
-
افزایش انرژی و بهبود ضعف بدنی
-
تحکیم استخوانها و پشتیبانی به سلامت پوست

زیان های میگو
-
زیان های میگو برای قلب: مصرف بیشتر از حد میگو به علت چربی بالایی که دارد میتواند برای قلب زیان اور باشد.
-
زیان های میگو برای کودکان: مصرف میگو در کودکان میتواند علتلغزندگی، اسهال و تهوع در کودک شود.
-
زیان های میگو در بارداری: برخی غذاهای دریایی حاوی مقدار بسیاری جیوه می باشند و در صورت زیاده روی در مصرف آن بارداری را به خطر میاندازند.
-
زیان های میگو برای کبد چرب: کلسترول حاضر در میگو در تشکیل کبد چرب نقش دارد.
-
میگو دارای موادی به نام پورین است که میتوانند در بدن به اسید اوریک تبدیل شوند. به همین علت بهتر است بیماران کلیوی یا مبتلایان به نقرس، مصرف میگو را محدود کنند.
-
علائم آلرژی میگو شامل خارش در دهان، سوء هاضمه، گرفتگی بینی و یا عکس العمل های پوستی سپس از خوردن آن باشد.
چه افرادی نباید میگو بخورند؟
-
زنان باردار و شیرده
-
افراد با کلسترول بالا
-
مبتلایان به بیماری نقرس
- افراد با مشکلات کلیوی
-
افراد دارای آلرژی به غذاهای دریایی
-
افراد دارای مشکلات تیروئیدی خاص
-
خانمهای مبتلا به ضخامت آندومتر
سوال های متدوال
آیا میگو جیوه دارد؟
میگو دارای سطوح پایینی از جیوه است.
آیا میگو کلسترول دارد؟
میگوها کلسترول بالایی دارند.
آیا میگو حساسیت زاست؟
بله، حساسیت به میگو به علت حساسیت به پروتئینهای حاضر در آنها میباشد.
سخن آخر
در این نوشته اطلاعاتی از طبع میگو و چه افرادی نباید میگو بخورند را برایتان آورده ایم. از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. خوشحال می شویم سوالات خود را در تکه “نظرات” با ما در بین بگذارید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع
