[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
فالوده یکی از دسر های خنک و خوشمزه فصل تابستان است که معروفترین نوع فالودهها، فالوده شیراز، اصفهان و یزد هست و با چاشنیهایی همانند آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل میشود.با ما همراه باشید تا نحوه تهیه فالوده با نشاسته را به شما به طور مرحله ای آموزش دهیم.
| مواد ملزوم برای فالوده | |
| نشاسته |
۲۵۰ گرم |
| آب | ۲ لیوان |
| گلاب | یکسوم لیوان |
| آبلیمو | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه فالوده با نشاسته
- برای تهیه فالوده، ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید و مواد را داخل یک قابلمه نچسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و به وسیله یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.
-
در مرحله بعدی گلاب را اضافه کنید و به هم زدن به زمان ۲۰ دقیقه ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود.
-
هنگامی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.
-
یک کاسه بردارید و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید.
-
رشته های فالوده را داخل چرخ گوشت(ریزترین پنجره) چرخ کنید و سپس رشتههای فالوده را به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل کاسه یخ بریزند.
-
به طور مداوم و به آرامی رشتهها را با دست زیرورو کنید.
-
سپس از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد کرده و با مقداری گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید.
-
فالوده را در کاسهای مناسب بریزید و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید.
سخن آخر
در این نوشته با نحوه تهیه فالوده با نشاسته به روش خانگی در خدمت شما بودیم که امیدواریم از تهیه این دسر نهایت لذت را برده باشید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع
