[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
شیرینی دانمارکی یک نوع شیرینی خوشمزه با طعم عالی و بی نظیر است که می توانید این مدل شیرینی خشک را به راحتی در منزل آماده کنید و برای پذیرایی از مهمان ها ازش منفعت گیری کنید.
شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی نوعی شیرینی خشک است که در تهیه آن از آرد سفید، شیر، شکر، تخممرغ، کره یا کرهٔ گیاهی، مایهخمیر، وانیل و نمک منفعت گیری میشود.
| مواد ملزوم برای شیرینی دانمارکی | |
| آرد |
۴۰۰ گرم |
| شکر |
۹۰ گرم |
| خمیر مایه | ۱ قاشق غذا خوری |
| شیر یا آب ولرم | ۱/۲ پیمانه |
| تخم مرغ | ۱.۵ عدد |
| روغن مایع | ۱/۲ پیمانه |
| زعفران دم کرده |
۲ قاشق غذا خوری |
| تخم مرغ (زرده) برای رومال | ۲ عدد |
| مواد ملزوم برای مواد میانی | |
| آرد | ۱/۲ پیمانه |
| آب | ۱ پیمانه |
| گلاب |
۲ قاشق غذا خوری |
| شکر | ۱/۲ پیمانه |
نحوه تهیه شیرینی دانمارکی در خانه
-
برای تهیه شیرینی، ابتدا خمیر مایه را به همراه یک قاشق شکر و نصف شیر ولرم مخلوط کنید و صبر کنید تا عمل بیاد.
-
آرد و شکرو آب رو توی یه قابلمه کوچک مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود.
-
باید حرارت کم باشد تا غلیظ شود و بوی خامی آرد از بین برود.
-
هنگامی مواد سفت شد گلاب را اضافه کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
-
داخل یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و روغن را اضافه کنید و باقی شیر را خوب مخلوط کنید.
-
اکنون شکر را اضافه کنید و خمیر مایه آماده شده را به مخلوط اضافه کنید.
-
آرد را سه بار الک کنید و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. زعفران را هم اضافه کنید. خمیر به دست آمده نباید بدست بچسبد و اگه چسبنده باشد باید ورز دهید.
-
اکنون در یه سطح صاف مقداری آرد بپاشید و نصفی از خمیر را به قطره ۴میلی بردارید و پهن کنید.
-
با منفعت گیری از چاقو اضافه های خمیر رو برش بزنید و خمیرو تبدیل کنید به یه مستطیل به اندازه برگه A۴
-
مواد میانی را داخل یک قیف یک بار مصرف بریزیذ و با قاشق روی خمیر بریزید.
-
از بالا قسمتی که مواد میانی زدین اغاز کنید به رول کردن و با منفعت گیری از چاقو برش بزنید.
-
کف قالب یا سینی رو کاغذ روغنی بندازید و برش هارو توی سینی بچینید.
-
روش سلفون بکشید و دوساعت بذارین خوب استراحت کند.
-
زرده تخم مرغ هارا هم بزنید و یه قاشق زعفران دم کرده هم بزنید و با فرچه بمالید روی شیرینی.
-
کنجد یا شکر دانه درشت بپاشید..
-
اکنون یک قابلمه روحی (الومینیوم) بردارید و روی حرارت کم بگذارید و درب آن را به زمان ۲۰ دقیقه ببنید.
-
سپس بیست دقیقه درب و باز کنید و دم کنی بذارید و داخلش یه سه پایه بگذارید.
-
ظرف شیرینی هارو که برش دادین را سریع بذارین روی سه پایه و سریع درب رو ببندید و به زمان ۳۰ دقیقه تا شیرینی ها با حرارت کم بپزد.
-
اگر سپس سی دقیقه درب و باز کردین و طلایی نشده، شعله رو خاموش کنید با درب بسته تا روی شیرینی ها هم طلایی شود.
-
هنگامی شیرینی ها خنک شد از قالب جدا کنید.
سخن آخر
در این نوشته با نحوه تهیه شیرینی دانمارکی در خانه در خدمت شما همراهان گرامی و گرامی بودیم که امیدواریم از تهیه این نوع شیرینی نهایت لذت برده باشید.در صورت تمایل می توانید نوشته نحوه تهیه راحت الحلقوم با نشاسته به روش خوشمزه و خانگی را نیز بخوانید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع
