[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
بستنی یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان هستکه میتوان در منزل آن را تهیه کرد. امروز تصمیم داریم نحوه تهیه بستنی کیم خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بستنی کیم
بستنی کیم نوعی بستنیست که بدور تکهای چوب شکل گرفته. بستنی چوبی طبق معمولً با لایهای از شکلات پوشیده شده تا از آب شدن و ریختن بستنی جلوگیری شود.
| مواد ملزوم برای تهیه بستنی کیم | |
| شیر |
۱ لیوان |
| نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
| شکر | ۱/۲ لیوان |
| خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
| وانیل | ۱/۳ قاشق چایخوری |
|
شکلات کاکائویی |
۱۵۰ گرم |
| روغن مایع یاکره | ۱ قاشق غذاخوری |
نحوه تهیه بستنی کیم
-
برای تهیه بستنی کیم، ابتدا شیر، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و روی اجاق بذارید وهم بزنید.
-
وقتی که مواد همانند فرنی شد خامه را اضافه کنید و باز هم بزنید.در آخر کار وانیل را اضافه کنید.
-
اجاق گاز را خاموش کنید و چشم به راه باشید تا خنک بشود.
-
قالب سلیکونی بستنی را روی میز بگذارید و چوب بستنیها را در محلشان فیکس کنید.
-
از مواد بستنی داخل قالب بریزید و قالب را برای پنج تا شش ساعت، در فریزر قرار دهید.
-
شکلات تختهای را به روش بنماری آب کنید و یک قاشق روغن مایع را بریزید و هم بزنید برای این کار روغن مایع یا کره اضافه کنید تا شکلات روانتر شود و لایه چسبیده به بستنی نازک شود و سپس در یک ظرف نازک با ارتفاع بلند همانند لیوان بریزید.
-
اکنون بستنیها را آرام از قالب جدا کنیند واز تکه چوبی بگیرید و سر بستنی را داخل شکلات تو لیوان فرو کنید تا نصفه به شکلات آغشته بشود.
-
چون بستنی یخ زده، شکلات سریع روی آن میبندد و راحت میتوانید در یک ظرف پلاستیکی در دار یا نایلون فریزر مجدد بذارید فریزر تا زمان مصرف.
آموزش درست کردن بستنی کیم
۵ مسئله برای تهیه بستنی
-
از هر رنگ و نوع شکلاتی میتوانید برای کاور منفعت گیری کنید.
-
در قالبهای آلاسکا و لیوانهای یکبار مصرف هم میتوانید درست کنید.
-
بجای نشاسته ذرت از نشاسته گل میتوانید منفعت گیری کنید.
-
به جای خامه صبحانه، از خامه قنادی می توانید منفعت گیری کنید و اگر از خامه قنادی منفعت گیری کردید حتما از مقدار شکر کم کنید.
-
میتوانید در موادتان مقداری پودر کاکائو یا نسکافه بریزید و بستنی کاکائویی و یا نسکافهای آماده کنید.
سخن آخر
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع
