طبع گوشت گوسفند سرد است یا گرم؟؛ فواید و مضرات آن

طبع گوشت گوسفند سرد است یا گرم

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

گوشت  گوسفندی به علت خوش‌طعم و دلپذیر بودن، یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها است که فوایدی برای بدن از جمله تحکیم سیستم ایمنی بدن، افزایش انرژی ، بهبود روابط جنسی، جلوگیری از سوء هاضمه، پشتیبانی به درمان کم خونی و …است.

گوشت گوسفند

گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی حرف های می‌شود که از گوسفند اهلی به دست می‌آید. گوشت گوسفند یک ساله گوشت بره و گوشت گوسفند بالای یک سال گوشت گوسفند نامیده می‌شود.


 

طبع گوشت گوسفند سرد است یا گرم؟

طبع گوشت گوسفند که با عبارتی چون طبع گوشت گوسفندی نر و طبع گوشت گوسفند ماده نیز جست و جو شده است طبع گرم و تر دارد.

مصلح گوشت گوسفند

مصلح گوشت گوسفند، گشنیز، مرزه و سماق است.

گوشت قرمز (3)

کالری گوشت گوسفند

کالری گوشت خام ۲۷۹ کیلو کالری، در حالت کباب ۲۹۷ کالری و در حالت پخته ۲۹۰ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.

قیمت غذایی گوشت گوسفند










جدول قیمت غذایی گوشت خام
راه اندازی دهنده مهم مقدار در۱۰۰ گرم
انرژی (کالری) ۲۷۹ کیلوکالری
کربوهیدرات ۰.۰۰ گرم
پروتئین ۱۷.۱۸ گرم
چربی ۲۲.۷۵ گرم
آب ۵۹.۵۵ گرم
کلسترول ۷۲.۰۰ میلی گرم











ویتامین های گوشت خام
نام ویتامین مقدار در ۱۰۰ گرم
تیامین (B1) ۰.۱۲ میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) ۰.۲۱ میلی گرم
نیاسین (B3) ۶.۴۸ میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) ۰.۶۴ میلی گرم
ویتامین B6 ۰.۱۴ میلی گرم
فولات (B9) ۱۸.۰۰میکروگرم
ویتامین B12 ۲.۰۷ میلی گرم














مواد معدنی  گوشت خام
نام ماده معدنی مقدار در ۱۰۰ گرم
کلسیم ۱۴.۰۰ میلی گرم
آهن ۱.۶۶ میلی گرم
منیزیم ۲۲.۰۰ میلی گرم
فسفر ۱۵۹.۰۰ میلی گرم
پتاسیم ۲۲۶.۰۰ میلی گرم
سدیم ۵۹.۰۰ میلی گرم
روی ۲.۶۵ میلی گرم
مس ۰.۱۱ میلی گرم
منگنز ۰.۰۲ میلی گرم
سلنیم ۱۹.۴۰ میکروگرم

گوشت قرمز (1)

خواص گوشت گوسفند

  1.  از خواص گوشت گوسفند برای کودکان می توان به رشد سالم، افزایش قد و سلامت جسم اشاره کرد. این چنین گوشت گوسفند به علت داشتن امگا سه و ویتامین ب دوازده علتجلوگیری کودکان از بیماری اوتیسم می شود.

  2. از با اهمیت ترین خواص گوشت گوسفندی برای مردان می‌توان پشتیبانی به بهبود روابط جنسی اشاره کرد چون  این گوشت حاوی دو اسیدآمینه کارنیتین و ال آرژنین است که علت بهبود خون‌رسانی به اندام تناسلی آقایان و در نهایت افزایش قوای جنسی می‌شود.

  3. خواص گوشت گوسفندی برای معده، شامل جلوگیری از سوء هاضمه، تورم معده و التهاب در دستگاه گوارش است چون حاوی پروتئین بالا است.

  4. خواص گوشت گوسفند کبابی شامل نگه داری مواد مغذی و افزایش انرژی است.

  5. تحکیم بدن انسان و رشد بهتر کودکان از خواص گوشت گوسفند ماده می باشد چون این نوع گوشت سرشار از انواع پروتئین ها، مواد معدنی، فسفر، روی و سلنیوم و ویتامین های سودمند می باشد. 

  6. تحکیم قوای جنسی، گرم کردن بدن، افزایش انرژی، سودمند برای افراد سردمزاج و پشتیبانی به درمان کم خونی از خواص گوشت گوسفندی در طب سنتی می باشد.

  7. گوشت گوسفند حاوی آنتی اکسیدان زیاد به نام سلنیوم است که علتتقویت سیستم ایمنی بدن می شود و به مقابله بهتر با بیماری ها و باکتری ها پشتیبانی می کند.

  8. مصرف گوشت گوسفند علتمی شود تا سوخت و ساز بدن شما زیاد شده و کالری بسوزانید. این چنین چربی این نوع گوشت کم است که مصرف آن به کنترل وزن پشتیبانی می کند.

  9. فسفر حاضر در گوشت گوسفند برای سلامت و تحکیم استخوان ها سودمند است.

  10. کولین و سلنیوم حاضر در گوشت گوسفند علتمی شود تا از حملات سلول های سرطانی در بدن پیشگیری کند.

  11. گوشت گوسفند منبع غنی پروتئین است که برای عضله سازی سودمند بوده و این چنین پروتئین علتگوارش بهتر و تحکیم بنیه بدن می شود.

  12. مصرف گوشت گوسفند علتجلوگیری از ابتلا به کم خونی می شود چون این گوشت گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.

  13. پتاسیم حاضر در گوشت گوسفند علتکاهش سختی خون می شود.

  14. گوشت گوسفند دارای ویتامین های گروه ب ، کولین و سلنیوم است که علتمی شود تا سلامت پوست شما نگه داری شود.

  15. فسفر حاضر در گوشت قرمز برای فعالیت های مغزی زیاد سودمند است.

  16. آهن حاضر در گوشت قرمز به افت درد های دوران قاعدگی پشتیبانی می کند.

گوشت قرمز (2)

زیان های گوشت گوسفند

  •  زیان های گوشت گوسفند برای کلیه: مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند علتابراز نارسایی کلیوی در انسان شود.

  •  زیان های گوشت منجمد گوسفندی: گوشت منجمد گوسفندی هیچ سودی ندارد و مصرف آن می تواند در طویل زمان جهت ابراز بیماری هایی همانند رماتیسم، ام اس، ناراحتی های پوستی همانند تیرگی پوست و سفید شدن زودرس موها شود.

  • منفعت گیری نامتعادل از گوشت قرمز برای مردان علت افزایش شانس ابتلا به سرطان پروستات می شود.

  • مصرف بیشتر از حد گوشت قرمز می تواند علتمشکلات و بیماری هایی همانند افزایش کلسترول ، سختی خون ، نقرس و … شود.

چه افرادی نباید گوشت قرمز بخورند؟

  • دیابتی‌ها

  • بیماران کلیوی

  • افراد مبتلا به سرطان

  • افراد مبتلا به نقرس

  • افراد مبتلا به سختی خون بالا

  • افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی

  • افراد مبتلا به بیماری‌های گوارشی همانند زخم معده

  • افراد با رژیم‌های خاص همانند رژیم‌های گیاه‌خواری 

سوال های متدول 

آیا چربی گوشت گوسفندی زیان اور است؟

خیر،  چربی حاضر در گوشت گوسفندی از نوع چربی سالمی است که به دفع کلسترول بد از بدن پشتیبانی می‌کند و مقدار کلسترول خوب در خون را افزایش می‌دهد.

مصرف زیاد گوشت قرمز علتچه بیماری میشود؟

مصرف زیاد گوشت قرمز علتبیماری های چون دیابت، کلیوی، نقرس، سختی خون می شود.


سخن آخر

در این نوشته اطلاعاتی از طبع و مصلح ، خواص و زیان های گوشت گوسفندی را برایتان آورده ایم. از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. خوشحال می شویم سوالات خود را در تکه “نظرات” با ما در بین بگذارید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع