طرز تهیه بستنی شاتوت با ثعلب و بدون آن

نحوه تهیه بستنی شاتوت با ثعلب و بدون آن

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

بستنی شاتوت یک نوع بستنی خوشمزه و خاص فصل بهار و تابستان است که  زیاد راحت و سریع در منزل می توان تهیه کرد و از طعم فوق العاده آن لذت برد. 

بستنی شاتوت با ثعلب










مواد ملزوم برای تهیه بستنی کیم
شیر  

 ۲ لیوان

شکر ۱ لیوان
شاتوت ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱/۲ یک بسته
ثعلب  ۱ قاشق غذاخوری
وانیل  ۱/۸ قاشق چای‌خوری

نحوه تهیه بستنی شاه توت با ثعلب

  1. برای تهیه نحوه تهیه بستنی شاتوتی با ثعلب ابتدا باید شکر و ثعلب را ترکیب کنید.

  2. سپس شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا شیر گرم شود و سپس مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کنید. شیر را هم بزنید تا شکر و ثعلب کاملاً در آن حل شود.

  3. سپس از حل شدن شکر در شیر، باید ۱/۲ یک بسته خامه صبحانه را به آن اضافه کنید.

  4. مواد را به خوبی هم بزنید تا خامه در شیر حل شود. سپس از حل شدن خامه می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید.

  5.  شاتوت‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید. 

  6. در این مرحله باید پوره شاتوت را با مخلوط شیر و خامه‌ای که از قبل آماده کرده بودید، اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و مقداری وانیل نیز به آن اضافه کنید.

  7. سپس از این که مواد بستنی را آماده کردید، باید بستنی را داخل یک ظرف درب‌دار بریزید و در فریزر قرار دهید. هر نیم ساعت یک بار درب فریزر را باز کنید و بستنی را هم بزنید. این کار جهت می‌شود تا بستنی شاتوتی شما بافت نرمی اشکار کند و یخی نشود.

  8. سپس از نزدیک به ۳ تا ۴ ساعت بستنی شاتوت خانگی و خوشمزه شما آماده است.

بستنی شاتوت (1)

بستنی شاتوت بدون ثعلب 










مواد ملزوم برای تهیه بستنی شاتوت
شاه توت تازه

۱ لیوان 

شکر  ۱/۲ لیوان 
خامه ۲ لیوان 
شیر ۱ لیوان 
پوست سبز روی لیمو ترش ۱ قاشق چای‌خوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

 نحوه تهیه بستنی شاه توت بدون ثعلب

  1. برای نحوه تهیه بستنی شاتوت بدون ثعلب ابتدا باید شاه توت‌ها را همراه با شکر و پوست لیمو در مخلوط‌کن بریزید و مواد را برای ۱۰ دقیقه با هم ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شوند.

  2. در مرحله بعدی مواد میکس شده بستنی را از صافی همچون الکک رد کنید تا دانه‌های ریز شاه توت از مواد بستنی جدا شوند.

  3. در این مرحله خامه و شیر را به همراه ترکیب شاه توت در مخلوط‌کن به زمان ۳۰ ثانیه بریزید و مواد را هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

  4. برای مرحله آخر می‌توانید بستنی را در یک ظرف درب‌دار در فریزر قرار دهید و هر نیم ساعت هم بزنید  یا آن را در بستنی‌ساز بریزید و برای ۲۰ دقیقه فریز کنید. سپس بستنی را در یک ظرف بریزید و برای چند ساعت دیگر در فریزر بگذارید تا کاملاً آماده شود.

بستنی شاتوت (3)

فوت و فن‌های نحوه تهیه بستنی شاه توت

  • بهتر است از شاتوت شیرین و رسیده منفعت گیری کنید اما می‌توانید از شاه توت منجمد نیز منفعت گیری کنید.

  • اضافه کردن ثعلب  به بستنی جهت کشدار شدن آن می‌شود که در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.

  • برای  تهیه بستنی شاتوت با شیر بهتر است از شیر پرچرب منفعت گیری کنید.

  • برای تزیین بستنی می‌توانید از چند  شاه توت تازه یا بیسکویت روی بستنی منفعت گیری کنید.

  • اگر دوست ندارید دانه‌های شاه توت در بستنی شما باشد، بهتر است آن را از یک الک یا صافی رد کنید.

  • شما می‌توانید با دقت به ذائقه خودتان مقدار شاه توت را کم یا زیاد کنید.

  • برای درست کردن بستنی یخی شاه توت می‌توانید مقدار خامه را کم یا زیاد کنید.

سوال های متدوال متداول

چند نوع بستنی شاتوت داریم؟

 بستنی شاتوت با ثعلب، بدون ثعلب، با خامه و یا به طور یخی و بدون خامه و شیر داریم.


سخن آخر

در این نوشته با نحوه تهیه بستنی شاتوت در خدمت شما بودیم که امیدواریم از تهیه این بستنی نهایت لذت را برده باشید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع