[ad_1]
کد خبر: ۲۸۵۳۶۹
تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ – ۱۹:۲۸
اصفهانیا به نقل از بهداشت نیوز به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب به این که آیا مصرف حبوبات سختی خون را بالا میبرد؟ نقل کرد: زیاد تر حبوباتی که برای غذای انسان منفعت گیری می شوند، بین ۱۵ تا ۲۵ درصد وزن خشک را به طور پروتئین دارند. این تقریباً دو برابر زیاد تر غلات و تقریباً یک سوم گوشت است.
دیگر اجزای مهم حبوبات، کربوهیدرات ها و نشاسته مقاوم و فیبر غذایی است. افزایش مصرف حبوبات به گفتن غذای کامل با هزینه غلات، امکان پذیر تبدیل افزایش دریافت پروتئین و فیبر و تحول در نوع کربوهیدرات شود. علاوه بر این، فراکسیون های غنی از پروتئین و یا فیبر از حبوبات همانند سویا، امکان پذیر به گفتن مکمل برای افزایش قابل دقت پروتئین و یا فیبر مصرفی منفعت گیری شوند.
به این علت، حبوبات منبع های زیاد خوب و غنی فیبر بوده و منفعت گیری از آنها برای افت دادن سختی خون بالا موثر است. این چنین وجود مواد معدنی همانند منیزیم، پتاسیم و کلسیم در حبوبات به افت اثرات منفی که سدیم بر سختی خون دارد، پشتیبانی کرده و به افت سختی خون منتج می شود.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
ممکن است بپسندید
-
خوددرمانی سالمندان این مشکلات را برای آنها به وجود می آورد_اصفهانیا
-
ویتامین C زیاد مصرف کنیم سنگ کلیه می گیریم؟_اصفهانیا
-
لاغر شدن با دمنوش حقیقت دارد یا افسانه است؟_اصفهانیا
-
چطور صبحها سریعتر از خواب بیدار شویم؟_اصفهانیا
-
ورزش و فعالیت فیزیکی مستمر نقش مؤثری در پیشگیری از پوکی استخوان و ضعفهای جسمی دارد_اصفهانیا