[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
تحریریه اصفهان: گوجه پلو با تن ماهی یکی از غذاهای محبوب و سریع ایرانی است که با ترکیب سادهای از برنج، گوجه فرنگی و تن ماهی تهیه میشود. این غذا به علت طعم دلپذیر و زمان پخت مختصر، گزینهای مناسب برای قولهای ناهار یا شام است.در ادامه دستورالعمل تهیه گوجه پلو با تن ماهی را به شما عزیزان آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
زیاد تر بخوانید:
گوجه پلو چیست؟
گوجه پلو یک نوع پلو ایرانی است که در آن از گوجه فرنگی به گفتن یکی از مواد مهم منفعت گیری میشود. ترکیب این ماده با برنج و دیگر مواد همانند تن ماهی، طعمی خاص و لذیذ به غذا میبخشد.
مواد ملزوم برای تهیه گوجه پلو با تن ماهی
| ماده | مقدار مورد نیاز |
|---|---|
| برنج | ۳ پیمانه |
| تن ماهی | ۱ عدد |
| گوجه فرنگی | ۲ عدد |
| پیاز | ۱ عدد |
| سیر | ۲ حبه |
| رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
| کره | ۵۰ گرم |
| زعفران | ۲ قاشق غذاخوری |
| پیازچه | ۳ ساقه |
| جعفری خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل سیاه | به مقدار ملزوم |
| روغن مایع | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه گوجه پلو با تن ماهی
-
آمادهسازی برنج: برنج را با آب و نمک به زمان ۳۰ دقیقه خیس کنید. سپس در قابلمهای آب را به جوش آورده و برنج را به زمان ۱۰ دقیقه داخل آن بریزید تا مقداری نرم شود. سپس از این زمان، برنج را آبکش کنید.
-
تفت دادن مواد: در تابهای روغن را گرم کرده و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر له شده را اضافه کرده و مقداری تفت دهید. گوجه فرنگیهای خرد شده را به تابه افزوده و اجازه دهید تا آب آنها کشیده شود. رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
-
اضافه کردن تن ماهی: تن ماهی را که ۲۰ دقیقه در آب جوشاندهاید، به مواد تابه افزوده و مخلوط کنید. سپس جعفری خرد شده و پیازچه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
-
لایهبندی برنج و مواد: در قابلمهای مناسب، تهدیگ مورد نظر (سیبزمینی یا نان) را قرار داده و سپس به طور لایهلایه برنج و مواد را داخل قابلمه بریزید. لایه آخر باید برنج باشد.
-
دم کردن پلو: زعفران دم کرده را روی برنج ریخته و کره را به قطعات کوچک بر روی آن قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید پلو به زمان ۴۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد.
نکات کلیدی برای خوشمزه شدن
-
جوشاندن تن ماهی: قبل از منفعت گیری از تن ماهی، آن را به زمان ۲۰ دقیقه در آب جوشانده تا میکروبهای احتمالی از بین بروند.
-
منفعت گیری از زعفران: زعفران دم کرده علاوه بر عطر و رنگ، طعم خاصی به پلو میبخشد.
-
تفت دادن رب گوجه فرنگی: تفت دادن رب گوجه فرنگی تا وقتی که بوی خامی آن گرفته شود، طعم بهتری به غذا میدهد.
-
دم کردن با حرارت ملایم: برای جلوگیری از سوختن تهدیگ و پخت یکنواخت برنج، از حرارت ملایم برای دم کردن منفعت گیری کنید.
سوالهای متداول
آیا میتوان از برنج قهوهای به جای برنج سفید منفعت گیری کرد؟
بله، میتوانید از برنج قهوهای منفعت گیری کنید. اما زمان پخت آن زیاد تر خواهد می بود.
آیا میتوان از تن ماهی با طعمهای گوناگون منفعت گیری کرد؟
بله، میتوانید از تن ماهی با طعمهای گوناگون همانند فلفلی یا شویدی منفعت گیری کنید. این کار طعم متغیری به غذا میدهد
آیا میتوان این غذا را با مرغ یا گوشت تهیه کرد؟
بله، میتوانید به جای تن ماهی از مرغ یا گوشت منفعت گیری کنید.
سخن آخر
گوجه پلو با تن ماهی یک غذای سریع، لذیذ و راحت است که میتواند به راحتی تبدیل به یکی از محبوبترین انتخابهای شما برای قولهای غذایی شود. اکنون که نحوه تهیه آن را یاد گرفتهاید، چه چیزی بهتر از این که این غذا را خودتان تهیه کرده و با عزیزانتان به اشتراک بگذارید؟
ما دوست داریم بدانیم که شما این غذا را چطور تهیه کردهاید و چه تغییراتی در دستور آن اعمال کردید! بعد در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. نوش جان!
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع