طرز تهیه خورش قلیه مرغ

دستور خورشت قلیه مرغ

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

خورشت قلیه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود که در ادامه این نوشته آموزش نحوه تهیه خورش قلیه مرغ را با فیلم مشاهده می کنید: 

خورشت قلیه مرغ (1)

خورشت قلیه با مرغ

مواد ملزوم خورشت قلیه با مرغ
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ۱۲۵ گرم
شنبلیله ۱۲۵ گرم
تمبر هندی ۱ بسته
نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل قرمز، زیره، زنجبیل به مقدار ملزوم

 

آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن به مقدار ملزوم

خورشت قلیه مرغ (3)

نحوه تهیه خورشت قلیه با مرغ

  1. برای تهیه خورش قیله با مرغ ابتدا، سینه مرغ شسته شده را به تکه های کوچک خرد کنید.
  2. پیاز نگینی خردشده را داخل تابه در مقداری ورغن تفت دهید.
  3. سپس از آن سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و مقداری فلفل، نمک و زردچوبه به پیاز داغ اضافه کنید.
  4. در ادامه تیکه های مرغ خرد شده را به تابه اضافه کنید و با پیاز داغ تفت دهید تا تحول رنگ بدهد و عطر پیاز و سیر به خورد آن برود.
  5. در مرحله بعدی آرد گندم را به مرغ‌ها اضافه کنید و با آن ترکیب کنید.
  6. سپس پودر زنجبیل را به آن‌ها اضافه و تفت دهید.
  7. در ادامه زیره پودر شده را به مواد اضافه کنید.
  8. اکنون سبزی های ساطوری شد را اضافه کنید و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید و به کلمه سرخ کنید تا موقع پختن در قابلمه آب نیندازد و بو و طعم آن با موادترکیب شود.
  9. زمان سرخ کردن سبزی‌ها دو حبه سیر نگینی خرد شده را اضافه کنید و همراه آن‌ها تفت دهید. هنگامی سبزی‌ها سرخ شدند آن را داخل قابلمه حاوی مرغ و دیگر مواد بریزد و به همراه آن‌ها تفت دهید.
  10. اکنون رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و به همراه مواد تفت دهید.
  11. هسته تمبر هندی را جدا کنید و سپس مقداری آب ولرم داخل تمبر هندی بریزید و با دست تمبرهندی را از هم باز کرده و داخل آب حل کنید.
  12. سپس تمبر هندی را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
  13. سپس زعفران دم کرده را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا در صورت نیاز نمک و فلفل آن را مقدار کنید.
  14. در آخر نیز پودر فلفل قرمز را مطابق سلیقه خود و به اندازه‌ای که دوست دارید به خورشت اضافه کنید و سپس در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم و آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

فیلم خورشت قلیه مرغ

نکاتی برای تهیه خورشت قلیه

  • منفعت گیری از تمبر هندی به علت طعم ترشی که دارد به این غذا طعم خاص و بی نظیری را می‌دهد.
  • می‌توان از زنجبیل تازه رنده شده به جای پودر زنجبیل منفعت گیری کرد.
  • بهتر است در تهیه این غذا از سبزیجات تازه منفعت گیری کنید
  • مرغ را زیاد تفت ندهید تا گوشت آن خشک شود.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع