طرز تهیه قارچ سوخاری به 6 روش رستورانی و خوشمزه

نحوه تهیه قارچ سوخاری به ۶ روش رستورانی و خوشمزه

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

قارچ سوخاری به روش رستورانی یکی از پیش‌غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار برای کودکان و حتی بزرگسالان است که می توان آن را به روش ها مختلفی همچون ساده، زعفرانی، پنیر پیتزا و…با پودر سوخاری و حتی بدون آن در منزل تهیه کرد.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا آموزش نحوه تهیه قارچ سوخاری را به طور مرحله ای با فیلم در اختیار شما بگذاریم:

 

قارچ سوخاری رستورانی

مواد ملزوم برای قارچ سوخاری رستورانی

قارچ تازه

۳۰۰ گرم
آرد سفید ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۳/۴ قاشق چای‌خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب ۱ پیمانه

پودر سوخاری (پودر پانکو)

۲ پیمانه

قارچ سوخاری (2)

نحوه تهیه قارچ سوخاری رستورانی

  1. برای تهیه قارچ سوخاری، ابتدا باید قارچ ها را تمیز کنید.
  2. سپس داخل یک ظرف، آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ‌پودر،  نمک  با هم مخلوط کنید و  آب را کم‌کم به آن‌ها اضافه کنید. غلطت این مواد باید مقداری زیاد تر از ماست باشد.
  3. در ادامه قارچ ها را چنگال داحل مواد زنید و چند ثانیه صبر کنید تا مواد اضافای آن خارج شود.
  4. سپس داخل پودر سوخاری بزنید.
  5. قارچ های که به این روش آماده کردید را روی یک تور سیمی بگذارید.
  6. در ادامه قارچ‌ها را یکی‌یکی داخل روغن داغ بیندازید و هنگامی نیمه‌سرخ شدند، آن‌ها را با چنگال از داخل تابه خارج کنید.
  7. حرارت زیر تابه باید به اندازه‌ای باشد که خمیر دور قارچ‌ها و خود قارچ‌ها به خوبی پخته شوند.
  8.  هنگامی همه قارچ‌ها به حالت نیمه‌سرخ‌شده آماده شدند، برای این که قارچ ها به یک اندازه سرخ شوند و موقع سرو گرم باسند، باید قارچ ها را چند‌تا-چندتا مجدد داخل روغن داغ بریزد و صبر کنید تا به رنگ مورد نظر برسند. 

آموزش تهیه قارچ سوخاری ترد و خوشمزه

قارچ سوخاری زعفرانی

مواد ملزوم برای قارچ سوخاری زعفرانی

قارچ تازه

۵۰۰ گرم
آرد سفید ۱ پیمانه
ماست ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار ملزوم
آردسوخاری ساده و درشت به مقدار ملزوم
آبلیمو ۱ قاشق مرباخوری
زعفران آب‌کرده ۱ قاشق چای‌خوری

قارچ سوخاری (1)

نحوه تهیه قارچ سوخاری زعفرانی

  1. برای تهیه قارچ سوخاری زعفرانی، ابتدا ماست و تخم‌مرغ را داخل یک ظرف باهمدیگر مخلوط کنید.
  2.  در ادامه نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه  و خوب مخلوط کنید.
  3. سپس آردسوخاری ساده را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا مقداری غلظت اشکار کند. (حتما آرد را کم‌کم اضافه کنید، چون اگر زیاد غلیظ شود، مایع به قارچ‌ها نمی‌چسبد.)
  4. قارچ های شسته شده و خشک شده را داخل مواد بیندازید تا آن ها  به مواد آغشته شوند.
  5. نزدیک به نیم‌ساعت صبر کنید تا قارچ‌ها خوب طعم‌دار شوند.
  6. در یک قابلمه، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود.
  7. در یک ظرف دیگر، آردسوخاری درشت یا پودر پانکو بریزید و یکی‌یکی قارچ‌ها را داخل آن بیندازید و خوب آغشته کنید.
  8. در ادامه قارچ ها را داخل قابلمه حاوی روغن داغ بیندازید.
  9.  هنگامی که قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس سرو کنید.

نحوه تهیه قارچ سوخاری در ماهیتابه

قارچ سوخاری تند با تخم‌مرغ

مواد ملزوم برای قارچ سوخاری تند با تخم‌مرغ

قارچ تازه

۱ کیلو
تخم مرغ ۱ عدد

شیر

۱ قاشق غذاخوری

آردسوخاری ادویه‌دار

نصف پیمانه

نمک

نصف قاشق چای‌خوری
زعفران آب‌کرده ۱ قاشق چای‌خوری

قارچ سوخاری (3)

نحوه تهیه قارچ سوخاری تند با تخم‌مرغ

  1. برای تهیه قارچ سوخاری، ابتدا قارچ‌ها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.
  2.  تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و به آرامی هم بزنید.
  3. در ادامه شیر و نمک را به آن اضافه کنید.
  4.  قارچ‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بیندازید و سپس از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن‌ها متمایل به قهوه‌ای شود.
  5.  این پیش غذا را می‌توانید با سس تارتار سرو کنید.

نحوه تهیه قارچ سوخاری با پنیر

نکاتی برای تهیه قارچ سوخاری

  •  برای درست‌کردن قارچ سوخاری در منزل، می توانید قارچ‌ها را به جای شستن، با یک دستمال مرطوب پاک کنید.
  •  می‌توانید برای پف‌کردن قارچ‌ها، به مخلوط شیر و تخم‌مرغ مقداری ماء‌الشعیر یا دلستر ساده اضافه کنید.
  • علت گرفتن پوست قارچ این است که شما قارچ ها نشورید چون با شستن قارچ ها آب به درون قارچ نفوذ می کند و زمان سرو قارچ های شما آبکی می شود. 
  • ادویه هایی که درون آرد مواد قارچ سوخاری می ریزید دلبخواهی است اگر شما طعم ادویه ها را دوست نداشته باشید می توانید حذف کنید. 

سوال های متدوال

چرا قارچ سوخاریم اب میندازه؟

علت آب انداختن قارچ سوخاری، شستن آن می باشد.

 


سخن آخر

ما در این نوشته به ۶ روش نحوه تهیه قارچ سوخاری را به شما آموزش دادیم.در صورتی که شما روش فرد دیگر بلد هستید با ما و دیگر مخاطبان سایت اصفهان امروز در بین بگذارید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع