[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
کیک کنجدی یکی از مدل کیک های پرطرفدار با طعم بی نظیر است که در دستور تهیه آن می توان از آرد سفید، تخم مرغ، شیر،ماست، پودر هل، شکر، بیکینگ پودر و کنجد منفعت گیری کرد. در ادامه ۴ مدل نحوه تهیه کیک کنجدی را به طور مرحله ای با فیلم آموزشی به شما یاد می دهیم که امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.
کیک کنجدی
مواد ملزوم برای تهیه کیک کنجدی
|
|
|
تخم مرغ |
سه عدد |
|
آرد سفید |
دو پیمانه |
|
شیر |
نصف پیمانه |
|
ماست |
نصف پیمانه |
|
روغن |
۲.۳ پیمانه |
| شکر | ۱.۵ پیمانه |
|
بیکینگ پودر |
یک قاشق چایخوری |
| کنجد | ۲/۳ پیمانه |
| وانیل | نوک کارد |
نحوه تهیه کیک کنجدی
-
برای تهیه کیک کنجدی، ابتدا تخم مرغ ها و وانیل را درون ظرفی مناسب بریزید و با پشتیبانی همزن دستی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
-
شکر را به تخم مرغ های هم زده شده اضافه کنید و با پشتیبانی همزن به زمان چند دقیقه دیگر نیز مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
-
ماست، روغن و شیر را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
-
سپس پودر هل را به مایه کیک اضافه کنید و مایه کیک را مجدد هم بزنید.
-
در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مایه کیک بیفزایید و آرد را با مایه کیک مخلوط کنید.
-
قالب کیک را با روغن یا کره چرب کنید.سپس کنجد را با پشتیبانی دست و به طور یکنواخت درون قالب و دیواره های قالب بپاشید.
-
فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
-
مایه کیک آماده شده را به آرامی درون قالب کیک بریزی دقت داشته باشید.
-
قالب کیک را درون فر که از قبل کرده اید به زمان ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود و سپس از زمان زمان ذکر شده کیک را از درون قالب خارج کنید و به زمان ۵ دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود.
نحوه تهیه کیک کنجدی زعفرانی
کیک کنجدی بدون شیر
مواد ملزوم برای تهیه کیک کنجدی با ماست
|
|
|
کنجد |
سه قاشق غذا خوری |
|
آرد سفید |
دو پیمانه |
|
تخم مرغ |
سه عدد |
|
بکینگ پودر |
دو قاشق چای خوری |
|
وانیل |
یک چهارم قاشق چای خوری |
| ماست چکیده | یک پیمانه |
|
روغن مایع |
یک پیمانه |
| شکر |
یک پیمانه |
نحوه تهیه کیک کنجدی با ماست
-
برای تهیه کیک کنجدی، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روش کنید.
-
قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنجد ها را درون آن پخش کنید تا همه تکه های کف و دیواره ها با کنجد پوشش داده شود.
-
تخم مرغ ها را همراه با شکر و وانیل داخل طرفی بریزید و با منفعت گیری از همزن آن ها را با هم ترکیب کنید تا کرم رنگ شود.
-
اکنون به مخلوط به دست آمده، ماست اضافه کنید و مواد را به زمان ۳۰ ثانیه با هم ترکیب کنید.
-
سپس به آن روغن بیفزایید و به زمان یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.
-
در این مرحله آرد و بکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید.
-
اکنون مواد حاصل را داخل قالب ریخته و قالب را در طبقه وسط فر گذاشته تا به زمان چهل و پنج دقیقه داخل فر بماند سپس با پشتیبانی خلال دندان از پخته شدن آن مطمعن حاصل نمایید.
کیک کنجدی در قابلمه
سخن آخر
در این مقاله آموزش مرحله به مرحله نحوه تهیه کیک کنجدی را مشاهده کردید.آیا شما روش فرد دیگر برای تهیه این مدل کیک بلد هستید که با ما و دیگر مخاطبان سایت اصفهان امروز در بین بگذارید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع