[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
تره(chives) یک نوع سبزی است که به خانواده پیاز ، پیازچه و سیر تعلق دارد و طعم شدت دارد..در ادامه در ادامه این مقاله به بازدید خواص شگفت انگیز و زیان های تره میپردازیم.
تره چیست؟
سبزی تره یا گندنا (نام علمی: Allium Iranicum) کوچکترین هموند خانواده پیازهای خوراکی است. در آشپزی برگ آن بهعلت طعم ملایمتر از سیر و پیاز، کاربرد بیشتری دارد.
طبع تره گرم است یا سرد؟
طبع تره گرم و خشک است و مصرف آن برای افرادی که مبتلا به نفخ معده می باشند مناسب نیست.
مصلح تره
مصلح تره، کاسنی و گشنیز است.

کالری تره
کالری تره در حالت سرخ و تفت داده شده در روغن ۲۱۹ کیلو کالری، در حالت پخته ۸۰ کیلو کالری، در حالت پخته ۳۱ کیلو کالری و در حالت خام ۶۱ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.
قیمت غذایی تره
| راه اندازی دهنده مهم | مقدار در۱۰۰ گرم |
|---|---|
| انرژی (کالری) | ۶۱ کیلوکالری |
| کربوهیدرات | ۱۴.۱۵ گرم |
| پروتئین | ۱.۵۰ گرم |
| چربی | ۰.۳۰ گرم |
| آب | ۸۳.۰۰ گرم |
| فیبر | ۱.۸۰ گرم |
| قند | ۳.۹۰ گرم |
| نام ویتامین | مقدار در ۱۰۰ گرم |
|---|---|
| ویتامین A | ۸۳.۰۰ میکروگرم |
| ویتامین E | ۰.۹۲ میلی گرم |
| ویتامین K | ۴۷.۰۰ میکروگرم |
| ویتامین C | ۱۲.۰۰ میلی گرم |
| تیامین (B1) | ۰.۰۶ میلی گرم |
| ریبوفلاوین (B2) | ۰.۰۳ میلی گرم |
| نیاسین (B3) | ۰.۴۰ میلی گرم |
| کولین (B4) | ۹.۵۰میلی گرم |
| پانتوتنیک اسید (B5) | ۰.۱۴ میلی گرم |
| ویتامین B6 | ۰.۲۳ میلی گرم |
| فولات (B9) | ۶۴.۰۰میکروگرم |
| نام ماده معدنی | مقدار در ۱۰۰ گرم |
|---|---|
| کلسیم | ۵۹.۰۰ میلی گرم |
| آهن | ۲.۱۰ میلی گرم |
| منیزیم | ۲۸.۰۰ میلی گرم |
| فسفر | ۳۵.۰۰ میلی گرم |
| پتاسیم | ۱۸۰.۰۰ میلی گرم |
| سدیم | ۲۰.۰۰ میلی گرم |
| روی | ۰.۱۲ میلی گرم |
| مس | ۰.۱۲ میلی گرم |
| منگنز | ۰.۴۸ میلی گرم |
| سلنیم | ۱.۰۰ میکروگرم |

۱۵ خواص شگفت انگیز تره
-
خواص تره برای زنان: فولیک اسید حاضر در تره علتپیشگیری از نقص لوله عصبی در نوزادان میشود و از سقط شدن جنین جلوگیری می کند.
-
از خواص تره برای رحم می توان برای از بین بردن ترشحات رحم منفعت گیری کرد.
-
خواص تره برای بواسیر: افراد مبتلا به هموروئید (بواسیر) تره را به طور پخته زیاد مصرف کنند
-
از خواص تره برای مردان و تحکیم نیروی جنسی می توان منفعت گیری کرد.
-
خواص تره برای کبد: مصرف تره برای افراد مبتلا به کبد چرب پیشنهاد می شود چون تره به سم زدایی و دفع مواد چربی از بدن پشتیبانی تعداد بسیاری کند.
-
خواص تره برای کلیه: مصرف تره یک گزینه عالی برای کلیه است چون ادرار آور می باشد.
-
آلیسین حاضر در تره علت افت سطح LDL یا همان کلسترول بد می شود که در نتیجه ریسک ابتلا به بیماریهای مزمن نظیر آترواسکلروزیس و بیماریهای قلبی – عروقی همراه است.
-
تره حاوی پتاسیم است که مصرف آن علتکاهش سختی خون می شود.
-
ویتامین K حاضر در تره به بهبود تراکم معدنی و سلامت استخوانها پشتیبانی می کند.
-
آلیسین حاضر در تره یک ترکیب ضد التهابی و آنتیاکسیدانی است که مصرف آن میتواند التهابات درونی را افت دهد و در نتیجه خطر ابراز بیماریهای قلبی را افت دهد.
-
فیبر حاضر در تره به از بین بردن یبوست پشتیبانی می کند.
-
تره دارای خواص ضدباکتریایی است که به افت جوش و آکنه پشتیبانی می کند.
-
مصرف تره میتواند به افت التهابات پوستی پشتیبانی کند.
-
تره حاوی مواد مغذی همانند ویتامین C و آهن است که به تحکیم ریشههای مو پشتیبانی میکند.
-
منفعت گیری از تره علتافزایش جریان خون به فولیکولهای مو می شود که میتواند رشد موها را تحریک کند.
خواص تره در طب اسلامی
-
از بین بردن یبوست
-
از بین بردن چاقی
-
خوشبو کردن دهان
-
رفع کردن ناراحتی طحال
-
تسکین درد مفاصل و نقرس

زیان های تره
-
زیان های تره برای معده: مصرف بیشتر از حد تره به علت دارا بودن مقدار بالایی از ترکیبات آلی علتناراحتی معده می شود.
-
زیان های تره برای دندان: زیاده روی در مصرف تره علتخرابی دندان و لثه می شود.
-
تره در قیاس با پیاز دیرتر هضم می شود نفاخ تر است
-
به علت طبع گرم تره نظر میشود افراد با مزاج گرم از آن منفعت گیری نکنند.
-
مصرف تره امکان پذیر با برخی داروها همانند ضدلختهکنندهها تداخل داشته باشد.
-
افرادی که روده تحریک پذیر دارند از خوردن تره پرهیز نمایند.
-
بد خوابی
-
تاری در دید
سوال های متدوال
آیا تره قند دارد؟
بله
آیا تره آهن دارد؟
بله
آیا تره نفاخ است؟
تره دیرهضم و نفاخ است.
سخن آخر
در این نوشته اطلاعاتی از تره درمورد خواص و زیان های، طبع و مصلح آن آورده ایم. از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. خوشحال می شویم سوالات خود را در تکه “نظرات” با ما در بین بگذارید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع
