طرز تهیه هویج پلو به 3 روش خوشمزه و رستورانی

نحوه تهیه هویج پلو به ۳ روش خوشمزه و رستورانی

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

هویج پلو یک نوع غذایی پلوی است که طبق معمول با گوشت یا مرغ درست می شود به همین علت جز غذاهای قاطی پلو نیز می باشد.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا نحوه تهیه هویج پلو با گوشت، مرغ و به روش ساده را به شما به طور مرحله ای با فیلم آموزش می دهیم:

نحوه تهیه هویج پلو

مواد ملزوم برای تهیه هویج پلو با گوشت

برنج 

  ۴ پیمانه

هویج درشت   

  ۴ عدد

پیاز متوسط

   ۲ عدد

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
زرشک ۸ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده یک فنجان
پاپریکا  ۱ قاشق چای‌خوری
زرد چوبه  ۱ قاشق چای‌خوری
جوز هندی  ۱ قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز  ۱ قاشق چای‌خوری
دارچین  ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه  به مقدار ملزوم
هویج پلو (1) هویج پلو

نحوه تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده

  1.  برای تهیه هویج پلو، ابتدا هویج های شسته شده را با رنده درشت رنده کنید.

  2. هویج ها را در تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید.

  3. در ادامه گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به آن اضافه و تفت دهید.

  4. در مرحله بعدی ادویه ها را اضافه کنید.

  5. زرشک و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید تا با مواد تفت بخورد.

  6.  زعفران دم کشیده را به مخلوط گوشت و هویج اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

  7. در میانه درست کردن مواد، آب ملزوم برای پخت برنج را به مرحله جوش برسانید.

  8.  برنج را با مقداری نمک درون آب جوش اضافه کنید تا نیم پز شود و آن را آبکش کنید.

  9.  ته قابلمه را چرب کنید و یک لایه برنج و لایه بعدی مخلوط گوشت و هویج را بریزید و آن را دم کنید.

نحوه تهیه هویج پلو با مرغ

نحوه تهیه هویج پلو ساده بدون گوشت

 

مواد ملزوم برای نحوه تهیه هویج پلو با زرشک

برنج 

  ۱ پیمانه

پیاز  

   ۱ عدد

قارچ

   ۵ عدد

هویج  ۱ عدد بزرگ
زرشک  نصف استکان
شکر  ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده  به مقدار ملزوم
نمک، فلفل سیاه و دارچین  به مقدار ملزوم

نحوه تهیه هویج پلو ساده

  1. برای تهیه هویج پلو ساده،  ابتدا برنج را بشویید و در قابلمه‌ای مناسب بریزید و به آن در حدی که یک انگشت روی برنج آب داشته باشد، آبا اضافه کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم‌پز شود.

  2. پیاز پوست کنده شده را به طور نگینی خرد کنید.

  3.  قارچ را بشویید و  به تکه‌های درشت یا ریز خرد کنید.

  4. هویج را شسته و با رنده ریز یا درشت رنده کنید.

  5.  زرشک را خیس و سپس از صافی رد کنید.

  6. پیاز‌های نگینی خردشده را در تابه مناسب با مقداری روغن زیتون تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

  7. سپس قارچ خردشده را همراه با زردچوبه و نمک و دارچین بریزید و با حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

  8. هویج و زرشک را که از صافی رد کردید به مواد اضافه کنید و تفت دهید.

  9. سپس شکر را به مواد اضافه نمایید. دقت کنید زرشک‌ها نسوزند.

  10. در آخر مقداری زعفران دم‌کشیده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد باهم ترکیب شوند.

  11. وقتی که آب برنج کم شد موادی را که با هم مخلوط کردید و تفت دادید به برنج اضافه کنید و زیاد آرام از زیر برنج هم بزنید تا مواد مخلوط شود و رنگ یکدستی بگیرد.

  12. سپس بقیه زعفران را روی برنج بریزید.

  13. در قابلمه را قرار دهید و اجازه بدید تا ۴۵ دقیقه دم بکشد.

 

نکات تکمیلی برای تهیه هویج پلو

  • هرچه زعفران هویج پلو زیاد تر باشد، عطر و طعم  این غذا بی‌نظیرتر خواهد شد.

  • اگر به غذای شیرین علاقه ندارید، می‌توانید شکر را از دستور حذف کنید.

  • مقدار دارچین در این غذا اختیاری و بنابر ذائقه شما است.

  •  برای درست کردن هویج پلو تلاش کنید برنج را مقداری زنده‌تر  بردارید تا برنج بعد از مخلوط شدن با مواد و دمکشی شفته نشود.

  •  اگر خواستید برنج زیاد تر قد بکشد، هنگامی برنج اغاز به جوشیدن کرد، یک استکان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار علتمی‌شود به برنج شوک داخل شود و بیش‌تر قد بکشد. 


سخن آخر










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع