[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
اسنک مرغ یکی از فست و فود های خوشمزه است که با مرغ، گوشت، کالباس و.. افزودنیهای گوناگون از جمله قارچ و پنیر تهیه می شود.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا نحوه تهیه اسنک مرغ را به ۳ روش صه روت مرحله ای به شما آموزش می دهیم:
اسنک مرغ
| مواد ملزوم برای تهیه اسنک مرغ | |
| فیله مرغ |
۴ عدد |
| قارچ |
۴۰۰ گرم |
| پیاز |
۱ عدد درشت |
| فلفل دلمهای | ۱ عدد |
| نان تست | ۱۲ عدد |
| پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
| زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
| نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
نحوه تهیه اسنک مرغ
- برای تهیه اسنک، ابتدا پیاز را به طور نگینی خرد کنید و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت دهید تا سبک شود.
- سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و ادویههای ترکیب شوند.
- فیلههای مرغ را به طور نگینی خرد و به تابه اضافه کنید. اکنون فیلهها را در حدی که تحول رنگ دهند تفت دهید.
- در ادامه قارچ و فلفل دلمهای را به طور نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
- تفت دادن مواد را ادامه دهید تا قارچها آب بیندازند و آب اضافیشان به طور کامل تبخیر شود.
- در مرحله آخر مقداری نمک و ادویه به مواد اضافه کنید و تابه را کنار میگذاریم.
- اکنون خشکیهای اطراف نانهای تست را با یک کارد تیز برش زنید.
- روی هر نان تست مقداری از مایه مرغ بریزید، سپس مقداری پنیر روی مایه مرغ بریزید و در آخر یک نان تست دیگر روی مایه مرغ و پنیر پیتزا بگذارید و با کف دست مقداری سختی دهید تا نانها به هم بچسبند.
- اکنون نان تست کامل را داخل ساندویچ ساز بگذارید و درب ساندویچ ساز را ببندید تا اسنکها آماده شود.
نحوه تهیه اسنک مرغ و قارچ
نحوه تهیه اسنک مرغ و سیب زمینی
| سیب زمینی | ۳ عدد |
| سینه مرغ | ۱ عدد |
| پیاز | ۱ عدد |
| پنیر پیتزا | به مقدار ملزوم |
| نان تست | ۱ بسته |
| نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، فلفل قرمز، زردچوبه | به مقدار ملزوم |
دستور پخت اسنک مرغ و سیب زمینی
- برای تهیه اسنک مرغ و سیب زمینی باید سیب زمینی ها را به طور نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه مقداری روغن زردچوبه و نمک تفت دهید تا سرخ و نرم شود.
- در مرحله سپس می توانید مرغ را به روش نگینی خرد کنید و به همراه ادویه ها داخل تابه تفت دهید تا نرم شود یا مرغ را در ظرفی جداگانه بپزید و آن را ریش ریش کنید.
- در ادامه یک پیاز را پوست بگیرید و صه صورت نگینی یا خلالی ریز خرد کنید و بدون افزودن روغن داخل تابه تفت دهید و سپس از نرم شدن پیاز مقداری روغن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
- مرغ پخته و ریش شده را به همراه سیب زمینی اضافه کنید و ادویه ها را افزوده و از روی حرارت بردارید.
- در ادامه با نان تست را بردارید از مواد میانی تهیه شده روی آن قرار دهید و مقداری پنیر پیتزا اضافه کنید و یک نان تست روی مواد قرار دهید و در ساندویچ ساز بگذارید تا پنیر ذوب شود و یا می توانید داخل تابه قرار دهید و یک جسم سنگین روی نان تست قرار دهید و بگذارید تا برشته و فشرده شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه اسنک مرغ
- می توانید به دلخواه از قارچ نیز منفعت گیری کنید.
- اگر دوست دارید پنیر را حذف کنید یا از پنیر ورقه ای منفعت گیری کنید.
- می توانید از پیاز داغ بجای پیاز منفعت گیری کنید.
- نحوه تهیه اسنک مرغ و کالباس هم همانند روش های حرف های شده است.
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه اسنک مرغ به ۳ روشخوشمزه به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل اسنک را درست می کنید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع