طرز تهیه خرما پلو اهوازی با گوشت و مرغ

نحوه تهیه خرما پلو اهوازی با گوشت و مرغ

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

خرما پلو یکی از غذاهای سنتی اهواز است که می توان با گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ یا بدون گوشت آن را تهیه کرد و با زعفران ، خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین کرد.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا آموزش نحوه تهیه خرما پلو به ۳ روش را به شما آموزش دهیم:

نحوه تهیه خرما پلو

خرما پلو بدون گوشت











مواد ملزوم برای تهیه خرما پلو بدون گوشت

خرما

  ۱ لیوان

شیر  

 ۲ لیوان

برنج

   ۱ لیوان

کشمش ۱/۲ استکان
کره آب کرده ۱ استکان
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک به مقدار ملزوم

خرما پلو (1)

نحوه تهیه خرما پلو بدون گوشت 

  1. برای تهیه خرما پلو بدون گوشت،ابتدا از شب قبل گردو را در مقداری آب و شکر خیس کنید تا نرم شود. 

  2. هسته خرما را جدا کنید و آن را با گردو پر کنید.

  3. خرما را در کره سرخ کنید تا براق شود.

  4. برنج که از قبل خیس خورده را با مقداری کره ، نمک ، زعفران و شیر بپزید و وقتی که آماده دم گذاشتن شد خرما را به آن اضافه کرده و برنج را دم کنید.

  5. برای تهیه کته خرما با شیر ، در صورتی که از طعم شیرین در برنج خوشتان می آید می توانید نیمی از خرماها یا همه آن ها را پوست گرفته ، هسته شان را خارج کنید و همراه با برنج بپزید.

خرما پلو با گوشت چرخ کرده

برای تهیه خرما پلو با گوشت چرخ کرده،  ابتدا  گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل و پیاز رنده شده خوب ورز دهید.سپس آن را در روغن داغ سرخ کنید .در مرحله بعدسپس گوشت ها را لای خرما سرخ شده و بدون هسته بگذارید.در مرحله آخر خرما ها را روی برنج بگذارید دم بکشد.

خرما پلو (2)


خرما پلو با مرغ











مواد ملزوم برای خرما پلو با مرغ

خرما 

  ۲۰۰ گرم

سینه مرغ   

  ۵۰۰ گرم

برنج

   ۴ یا ۵ پیمانه

روغن، کره به مقدار ملزوم
زعفران به مقدار ملزوم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار ملزوم
کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و بادام برای تزیین به مقدار ملزوم


نحوه تهیه خرما پلو با مرغ مجلسی

  1. برای تهیه خرما پلو با مرغ، ابتدا برنج را چند ساعت در آب نمک بخیسانید.

  2. هسته خرما را بدون این که ظاهر خرما به هم بریزد ، خارج کنید و سپس خرما را با مقداری کره روی حرارت متوسط تفت دهید تا پوست خرماها سرخ و براق شود.

  3. سینه مرغ را هم اندازه برش بزنید .

  4.  مقداری روغن یا کره درون تابه بیندازید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود و سپس مرغ را به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران تفت دهید تا سرخ شود و مزه بگیرد.

  5. سپس در تابه را بگذارید و شعله را کم کنید تا به زمان ۱۵ – ۲۰ دقیقه مغز پخت شود.

  6. برنج را بپزید و آبکش کنید.

  7. برنج را در ظرف دلخواهتان بکشید و رویش را با مرغ و خرما و کشمش، خلال پسته ، زرشک ، خلال بادام و پیاز داغ تزئین کنید.

خرما پلو (3)

نکات تکمیلی برای نحوه تهیه خرما پلو

  • خرما پلو سنتی با شیر تهیه می شود ولی شما می توانید در این دستور آب را جانشین شیر کنید.

  • تلاش کنید از خرماهای سفت و بزرگ برای تهیه غذا منفعت گیری کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.

  • برای خرما پلو مجلسی می توانید از ران مرغ هم منفعت گیری کنید، ران را به طور کامل یا دو تکه شده بپزید یا سرخ کنید.
  • برنج را می توانید همراه با رشته تهیه کنید یعنی رشته پلو درست کنید و رویش را با خرما تزئین کنید.



    سخن آخر

 










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع