[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
لازانیا با سویا یک نوع غذا مخصوص گیاه خواران است که می توان در وعده ناهار و شام سرو کرد.در ادامه نحوه تهیه لازانیا با سویا در فر را به طور مرحله به مرحله با فیلم به شما آموزش می دهیم:
لازانیا با سویا
| مواد ملزوم برای لازانیا با سویا | |
|
سویای ریز |
۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم |
| قارچ | ۵۰۰ گرم |
| رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپخوری |
| سس سفید | نزدیک به ۴۰۰ میلی لیتر |
| لازانیا | ۱۶ ورق |
| پنیر موزارلای رنده کرده | ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم |
| فلفل دلمه ای ریز خرد کرده | ۲ عدد |
| کره | ۵۰ گرم |
| نمک، فلفل، آویشن و روغن | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه لازانیا با سویا
-
برای تهیه لازانیا، ابتدا کره را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود.
-
نمک، فلفل و آویشن را به زمان یک دقیقه در کره تفت دهید.
-
در مرحله سپس، سویا را اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
-
سپس رب گوجه فرنگی و قارچ را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
-
اکنون نصف سس سفید و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
-
اکنون مواد را روی حرارت قرار دهید تا کاملاً جا بیفتد. به این ترتیب سس لازانیا آماده است.
-
در این مرحله، قابلمه حاوی آب را روی اجاق قرار دهید. سپس نمک و روغن را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش آید. اکنون ورقه های لازانیا را در آن بپزید تا مقداری نرم شود ولی له نشود.
-
سپس ورق های لازانیا را در آبکش بریزید. اینک پارچه تمیزی روی میز پهن کنید و ورقه های لازانیا را یکی یکی روی پارچه قرار دهید تا آب آن را بگیرد و به هم نچسبد.
-
اکنون ته ظرف نسوز را چرب کنید و مقداری از سس سفید کف ظرف بریزید و روی آن ورقه لازانیا بگذارید.
-
آن گاه مقداری از سس لازانیا و سپس مقداری پنیر رنده کرده روی آن بریزید. اکنون یک ردیف دیگر لازانیا روی آن قرار دهید و روی آن پنیر بریزید، این کار را مرتب تکرار کنید تا مواد همه شود و لایه آخر ورقه لازانیا قرار بگیرد.
-
در آخر روی مواد باقیمانده سس سفید را بریزید و بر روی آن پنیر رنده کرده بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد، به زمان تقریبی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا وقتی که روی آن مقداری طلائی رنگ شود قرار دهید. اکنون لازانیا برای پذیرائی آماده است.
آموزش تصویری لازانیا با سویا
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه لازانیا با سویا را به طور مرحله ای با فیلم به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل لازانیا را تهیه می کنید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع