طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه

نحوه تهیه کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه یک نوع کوکوی خوش عطر و طعم است که به راحتی می توان آن را درست کرد.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا نحوه تهیه کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه را به شما آموزش دهیم: 
 

کوکوی مرغ و قارچ

مواد ملزوم برای کوکوی مرغ و قارچ

سینه مرغ پخته

۳ عدد
 سیب‌زمینی پخته  ۲ عدد
پیازچه خردشده ۲ عدد 

 جعفری خردشده

¼ پیمانه
 زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
 تخم‌مرغ ۵ عدد
 قارچ ریز خردشده ۴ عدد
نمک، فلفل و روغن به مقدار ملزوم 

kookoo-morghe-majlesi-1

نحوه تهیه کوکوی مرغ و قارچ

  1. برای تهیه کوکوی مرغ و قارچ، ابتدا در ظرفی مناسب تکه های مرغ پخته شده ریز خرد کنید. 

  2.  سیب‌زمینی پخته را به ظرف اضافه کنید و با مرغ خوب مخلوط کنید.

  3. قارچ‌های خردشده را همراه با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه، نمک و فلفل داخل کاسه بریزید.

  4. اکنون تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کنید و همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید. 

  5. توی تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه، مایه کوکو رو داخل تابه بریزید.

  6. حرارت رو کم کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ بشه، سپس برگردونید تا اون طرف کوکو هم بپزد.

نحوه تهیه کوکو مرغ و قارچ زیاد خوشمزه و مجلسی


سخن آخر

در این نوشته نحوه تهیه کوکوی مرغ و قارچ را به طور مرحله ای با فیلم به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل کوکوی مرغ را تهیه می کنید؟










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع