[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه یک نوع کوکوی خوش عطر و طعم است که به راحتی می توان آن را درست کرد.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا نحوه تهیه کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه را به شما آموزش دهیم:
کوکوی مرغ و قارچ
| مواد ملزوم برای کوکوی مرغ و قارچ | |
|
سینه مرغ پخته |
۳ عدد |
| سیبزمینی پخته | ۲ عدد |
| پیازچه خردشده | ۲ عدد |
|
جعفری خردشده |
¼ پیمانه |
| زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
| تخممرغ | ۵ عدد |
| قارچ ریز خردشده | ۴ عدد |
| نمک، فلفل و روغن | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه کوکوی مرغ و قارچ
-
برای تهیه کوکوی مرغ و قارچ، ابتدا در ظرفی مناسب تکه های مرغ پخته شده ریز خرد کنید.
-
سیبزمینی پخته را به ظرف اضافه کنید و با مرغ خوب مخلوط کنید.
-
قارچهای خردشده را همراه با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه، نمک و فلفل داخل کاسه بریزید.
-
اکنون تخممرغها رو اضافه کنید و همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.
-
توی تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه، مایه کوکو رو داخل تابه بریزید.
-
حرارت رو کم کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ بشه، سپس برگردونید تا اون طرف کوکو هم بپزد.
نحوه تهیه کوکو مرغ و قارچ زیاد خوشمزه و مجلسی
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه کوکوی مرغ و قارچ را به طور مرحله ای با فیلم به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل کوکوی مرغ را تهیه می کنید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع