[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
دلمه هویج نوع فرد دیگر از دلمه است که می توان آن را با گوشت چرخ کرده یا سویا تهیه کرد.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا نحوه تهیه دلمه هویج را به دو روش ساده و سوخاری به شما آموزش دهیم:
دلمه هویج
| مواد اولیه دلمه هویج | |
|
هویج |
۷ الی ۸ عدد |
| گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
|
روغن زیتون |
۳ قاشق سوپ خوری |
| پیاز | یک عدد |
| دانه کاج | ۲ قاشق سوپ خوری |
| رب گوجه فرنگی |
۲ قاشق سوپ خوری |
| سبزی دلمه | ۶۰ گرم |
| فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک |
به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه دلمه هویج
- برای تهیه دلمه هوریج، ابتدا هویج ها را پوست بگیرید و به قطعات ۸ الی ۱۰ سانتی متری برش دهید.
- سپس داخل هویج را خالی کنید تا بتوانید مواد میانی را داخل آن بگذارید.
- در ادامه هویج ها را داخل قابلمه آب جوش بپزید و سپس آن ها را با مقداری روغن زیتون تفت دهید.
- مقداری روغن زیتون در تابه بریزد و گوشت چرخ کرده را با پیاز در آن تفت دهید.
- بعد از این که گوشت طلایی شد به آن دانه کاج اضافه کرده و با یکدیگر سرخ کنید
- . چند دقیقه سپس رب گوجه، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و در آخر نیز سبزی دلمه را اضافه کنید.
- هویج ها را با مایه دلمه پر کنید و آن ها را به حالت عمودی در قابلمه بگذارید.
- سپس دو پیمانه آب داغ اضافه کرده و روی شعله متوسط بپزید.
- دلمه ها را بعد از پخت با سس مخصوص دلمه سرو کنید
مسئله برای تهیه دلمه هویج
- مهم ترین تکه دلمه هویج، آماده کردن سس آن است. باید مقداری روغن را در یک تابه داغ کنید و یک عدد پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی شود. نصف یک قاشق چای خوری زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه به آن اضافه کرده و زمان کوتاهی تفت دهید. ۲۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و سس را با آبغوره، نمک و دانه کوبیده شده و فلفل سیاه طعم دار کنید. بنابر ذائقه تان می توانید دلمه ها را با سس بپزید یا بعد از پختن سس را روی دلمه ها ریخته و سرو کنید.
نحوه تهیه دلمه هویج سوخاری
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه دلمه هویج را به طور مرحله ای به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل دلمه هویج را دوست دارید و تهیه می کنید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع