[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
پیتزا اسفناج یک نوع پیتزای خاص و خوشمزه است که این گیاه سبز حاوی ویتامین C، ویتامین A، منیزیم، آهن، پتاسیم، فیبر و پروتئین است.در گزارش زیر نحوه تهیه پیتزا اسفناج را به شما آموزش میدهیم.
پیتزا اسفناج با پنیر
| مواد ملزوم برای تهیه پیتزا اسفناج با پنیر شایربلو | |
|
خمیر پیتزا |
دو عدد |
| اسفناج | ۵۰۰ گرم |
| پیاز | یک عدد |
| سیر | دوحبه |
| پنیر شایربلو | ۲۰۰ گرم |
| سس گوجه فرنگی |
دو قاشق غذاخوری |
| آویشن | یک قاشق چایخوری |
| روغن، زیتون سیاه،نمک و فلفل | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه پیتزا اسفناج با پنیر
-
برای تهیه پیتزا اسفناج ابتدا باید اسفناج را تمیز پاک و خرد کنید.
-
اسفناجهای خرد شده را در یک قابلمه حاوی آب بریزید تا با حرارت متوسط گاز اسفناج ها پخته شود.
-
در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز و سیر خرد شده را با مقداری نمک تفت دهید تا مقداری نرم شود.
-
سپس اسفناج پخته را به آن اضافه کرده و به زمان یک تا دو دقیقه تفت دهید.
-
خمیر پیتزایی که از قبل آماده کردهاید یا به طور آماده خریداری کردهاید را از یخچال در بیاورید تا نرم شده و از حالت انجماد خارج شود.
-
قالب پیتزا را مقداری چرب کنید و خمیر پیتزا را درون آن قرار دهید.
-
سپس روی خمیر پیتزا را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.
-
مخلوط اسفناج را روی خمیر پیتزا بریزید.
-
سپس پنیر شایربلو را رنده کرده و به آن آضافه کنید.
-
در نهایت روی پیتزای خود آویشن بریزید.
-
پیتزا را داخل فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید. اجازه دهید به زمان ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند تا رنگ روی آن قهوهای طلایی شود.
-
سپس پیتزا را از فر بیرون بیاورید و روی ان را با زیتون سیاه تزئین کنید.
نحوه تهیه پیتزا قارچ و اسفناج
نکاتی برای تهیه پیتزا اسفناج با پنیر
- به جای پنیر شایر بلو میتوانید از پنیر موزارلا یا پنیر پارمسان هم منفعت گیری کنید.
- در صورت تمایل به جای خمیر پیتزا آماده میتوانید با منفعت گیری از نحوه تهیه خمیر پیتزا، در خانه آن را به سادگی درست کنید.
سخن آخر
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع