[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
نارنج پلو یکی از غذاهای مخصوص سرزمین افغانستان است که آن را با گوشت چرخ کرده، پوست نارنج و… می پزنند. در این نوشته تصمیم داریم نحوه تهیه نارنج پلو را به شما عزیزان آموزش دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.
نارنج پلو
| مواد ملزوم برای تهیه نارنج پلو | |
|
برنج |
۴ پیمانه |
| گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
| خلال بادام (خیس کرده) | ۱۰۰ گرم |
| خلال پسته | ۱۰۰ گرم |
| پیاز (نگینی خرد شده) | ۲ عدد |
| هل (ساییده شده) | ۱ قاشقش چای خوری |
| زعفران (دم کرده) | ۲/۱ لیوان |
| شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
| روغن کنجد | به مقدار ملزوم |
| نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه نارنج پلو
-
برای تهیه نارنج پلو افغانی، ابتدا خلال نارنج را در آب به زمان ۳۰ دقیقه خیس کنید و سپس آنها را از صافی رد کنید.
-
، در قابلمهای کوچک یک لیوان آب بریزید تا جوش بیاید، سپس، ۳ تا ۴ مرتبه آب نارنج را خالی کنید تا تلخی خلال از بین برود و خلالها آماده شود.
-
سپس از آخرین مرحله تلخی گیری ۳/۱ لیوان آب به همراه شکر، زعفران و هل ساییده شده به خلالها اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم خلالها طعم گیرد و آب آن کامل برود.
-
در ادامه پیاز نگینی را با روغن کنجد تفت دهید و گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید.
-
سپس نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را به همراه زعفران دم کرده به زمان ۲۰ دقیقه طبخ کنید.
-
برنج آبکش شده را درون قابلمه بریزید و لایه لایه از مواد و برنج قرار دهید.
-
در آخر مقداری روغن و زعفران دم کرده روی برنج داده و به زمان ۳۰ دقیقه دم کنید.
-
جهت سرو پلو را با خلال بادام و پسته تزیین کنید.
نحوه تهیه نارنج پلو افغانی
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه نارنج پلو به روش خوشمزه و مجلسی را به طور مرحله ای به شما آموزش دادیم.شما این مدل غذا را دوست دارید؟
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع