طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی به روش خوشمزه و مجلسی

نحوه تهیه ته چین گوجه فرنگی

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

ته چین گوجه پلو یک نوع غذای خوشمزه، متفاوت و خوش رنگ است که ظاهر زیاد جذابی دارد.پختن این مدل غذا انتخاب زیاد مناسبی برای مهمانی ها می باشد.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا نحوه تهیه ته چین گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم.

ته چین گوجه فرنگی

مواد ملزوم برای ته چین گوجه فرنگی

برنج

 

۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)

کره  ۶۰ گرم
سینه‌ مرغ خلالی خرد کرده  ۵۰۰ گرم
قرص عصاره‌ مرغ  ۱ عدد
ادویه‌ کاری  ۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقه‌ای خرد کرده  ۴۰۰ گرم
ماست چکیده  ۲۰۰ گرم
زعفران حلکرده  ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع دوسوم پیمانه
زرده‌ی تخم‌مرغ  ۴ عدد
فیله‌‌ گوجه‌فرنگی رنده کرده  ۷-۸ عدد
نمک و فلفل  به مقدار ملزوم

ته چین گوجه فرنگی (2)

نحوه تهیه ته چین گوجه فرنگی 

  1. برای تهیه ته چین، ابتدا  برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمک بپزید و آبکشی کنید.

  2. نیمی از کره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید.

  3. در ادامه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه‌کاری را اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ، طلائی‌رنگ شود.

  4. اکنون قارچ را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود.

  5. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

  6. اکنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌ تخم‌‌مرغ‌ها را در کاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یکدستی حاصل شود.

  7.  آن‌گاه برنج پخته را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

  8. کف ظرف نسوز را با کره چرب کنید و یک‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

  9.  اکنون قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید.

  10. سپس روی آن گوجه‌فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تکرار کنید. به طوری که آخرین لایه‌ی ته‌چین، گوجه‌فرنگی باشد.

  11. . اکنون باقیمانده‌ کره را خرد کنید و روی ته‌چین بچینید.

  12. اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ کنید تا بخار ته‌چین خارج شود.

  13. اینک ته‌چین را به زمان تقریبی یک‌ونیم ساعت در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.

 

 فوت و فن‌های درست کردن ته چین گوجه 

  • برای تهیه ته چین باید از ماست چکیده و شیرین منفعت گیری کنید.

  • برای این که ته چین خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از مقداری سیر رنده شده یا پودر سیر در این غذا منفعت گیری کنید.‌

  • اگر برای طعم دار کردن ته چین گوجه از عصاره مرغ منفعت گیری می‌کنید، به هیچ گفتن به غذا نمک اضافه نکنید، چون این عصاره‌ها طعم شوری دارند.

  • برای تهیه ته چین حتما پوست گوجه‌ها را جدا کنید تا غذای شما ظاهر زیباتری داشته باشد.

  • در نحوه تهیه ته چین گوجه فرنگی در ماهیتابه حتما یک شعله پخش‌کن روی گاز قرار دهید تا ته چین به آرامی بپزد و ته نگیرد.

  • برای تهیه ته چین گوجه حتما گوجه را از قبل تفت دهید تا آب گوجه بخار شود. در غیر این صورت ته چین شما له و برنج شفته می‌شود.


سخن آخر

در این نوشته نحوه تهیه ته چین گوجه فرنگی به روش خوشمزه و مجلسی را به طور مرحله ای به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل ته چین را درست می کنید؟ در تکه نظرات نقل کنید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع