آموزش طرز ته چین تن ماهی؛ یه ته چین متفاوت

آموزش نحوه ته چین تن ماهی؛ یه ته چین متفاوت

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

ته چین تن ماهی یک مدل ته چین ایرانی است که با تن ماهی و ماست و برنج درست می شود.در ادامه این نوشته همراه ما باشید تا نحوه تهیه ته چین تن ماهی را به شما آموزش دهیم:

ته چین تن ماهی

مواد ملزوم برای ته چین تن ماهی

برنج

 ۳ پیمانه
تن ماهی   ۱ قوطی
روغن  ۱/۲ پیمانه
ماست‌  ۱ پیمانه
تخم مرغ  ۵ عدد
سبزی ماهی(گشنیز و شنبلیله)  ۱.۵ پیمانه
سیر  ۲ حبه
پیاز متوسط  ۱ عدد
زعفران دم کرده، نمک و زردچوبه   به مقدار ملزوم

ته چین تن ماهی (2)

نحوه تهیه ته چین تن ماهی

  1. برای تهیه ته چین تن ماهی، ابتدا برنج رابا نمک و روغن دم کنید و مقداری زنده تر از اجاق بردارید و کنار بگذارید.

  2. برنج را داخل ظرف بزرگی بریزید.

  3.  زعفران دم کرده، ماست و تخم مرغ هارا در ظرفی جداگانه بریزید و خوب مخلوط کنید.

  4.  مخلوط زعفران و تخم مرغ را به برنج اضافه کنید و خوب با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

  5.  روغن را اضافه کنید و باز هم بزنید.

  6.  برای مواد میانی ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.

  7. سپس سیر را اضافه و تفت دهید.

  8.  در ادامه زردچوبه را اضافه و تفت دهید.

  9. سپس سبزی ماهی را اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا سرخ شود.

  10. تن ماهی را به مواد میانی اضافه کنید و از رو گاز بر دارید.

  11.  در یک ظرف نچسب مقداری روغن بریزید و نصف مخلوط برنج زعفرانی رو اضافه کنید و سطح را صاف کنید.

  12.  موادمیانی را روی لایه اول برنج بریزد، .بعد باقی برنج را اضافه کرده و باز سطحشو صاف میکنیم.

  13. در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت۴۰ دقیقه بگذارید تا روی ته چین طلایی شد آمادست.شد آمادست.

نکاتی برای تهیه ته چین تن ماهی


سخن آخر

در این نوشته نحوه تهیه ته چین تن ماهی را به روش خوشمزه  به طور مرحله ای به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل ته چین را درست می کنید؟ در تکه نظرات نقل کنید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع